Затриманий на хабарі суддя міськрайонного суду в Мукачеві ухвалював рішення по тупику Москаля

26
7

Йдеться про суддю Михайла Пака, який працює у Мукачівському міськрайонному суді з березня 2013 року.

Про це Mukachevo.net підтвердили компетентні джерела у правоохоронних органах Закарпаття.

До речі, саме суддя Михайло Пак днями ухвалив скасування рішення 29 сесії 7-го скликання Мукачівської міської ради про перейменування однієї з вулиць міста на "Тупик Москаля". 

Вчора, за інформацією джерел Mukachevo.net, саме Михайла Пака затримали при отриманні 8 тисяч гривень хабаря прямо у приміщенні суду. Спецоперацію проводили спільно працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ, слідчого відділу прокуратури Закарпатської області та співробітники управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки НПУ. 

Михайло Пак вже понад 4 роки працює суддею Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області у першому корпус суду на вул. Л.Толстого, 13. 

Коментарі

Р
розвод

дійсно, а де вчорашнє повідомлення про цей хабар? порішали наверноє, а завтра і це повідомлення з коментарями за бабло продадуть. Молодці, так тримати.

Д
до

прокурори круче безпридел творять

Т
тема

знгаєте раньше брали вони по крупному, можна судити з іх достатку як жиють сцудді як царі, а тепер не гребують і мелоччю, не оступився а міру втратив у реальності

В
Варіант

Щоб судді були май людянішими і не ставили собі за мету ,що нічого святого немає -лише гроші,мають відчути своєю шкірою стан людей яких вони засуджують.Якщо так сталося з цим суддею -має можливість обміркувати де він оступився,бо ми всі під Богом ходимо.Особисто ,бажаю йому чим швидше вийти з цієї проблеми,з ким не буває -дявіл запутав.

Н
НАБУ

Шановна редакція, а де вчорашня стаття про цього суддю з купою коментарів? Чому вона зникла з переліку статтей на головній? Уже суддя вам заніс грошенят чи священник? Навіщо публікуєте статті а потім ховаєте їх? Чи то такий новий заробіток у вас?

М
мукачево

А що, у Мукачевi суддi повиннi бути кишеньковими? Ну, за умови, якщо за посаду суддi заплачено(судячи з чуток) 100 000 зелених, то грошi за посаду треба вiдбити. Тому, краще нiколи не купувати будь-яку посаду i пам"ятати, що сила не в грошах, а в правдi, бо з брехнею можна пройти цiлий свiт, а назад не повернутися.

М
Мукачівець

Так буде з кожним суддею, якщо буде ухвалювати незаконні рішення на користь москаля.

Читайте також