Затриманий на кордоні росіянин-нелегал не може вирішити де краще - в Угорщині чи Україні (ФОТО)

6
1

Історія з розряду курйозів. Минулого тижня прикордонники Чернігівського загону затримали 46-річного громадянина Росії, який заявив, що потребує додаткового захисту в Україні і бажає отримати статус біженця.

Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

В ході перевірки особи затриманого встановлено, що в серпні 2015 року цей громадянин вже одного разу незаконно перетинав державний кордон України на цьому ж напрямку і також «з метою отримати статус біженця або особи, яка потребує додаткового захисту в Україні».

Тоді йому було надано статус біженця на території України і він вибув для проживання до міста Ужгород. Вже перебуваючи на Закарпатті цей громадянин здійснив незаконний перетин державного кордону України з Угорщиною. Але цього разу вже нібито з метою отримання політичного притулку на території Угорщини. Утім знову був затриманий українськими прикордонниками і в подальшому видворений на територію Росії.

Цього разу, після написання пояснень та заяви, даного громадянина для вирішення питання про отримання статусу біженця або особи, яка потребує додаткового захисту в Україні, знову передано співробітникам Державної міграційної служби України...

Mukachevo.net

Коментарі

5
5

5

Читайте також