Завдяки повісткам на кордонах Берегово найкраще виконало мобілізацію

12
13

На сьогодні Закарпатська область виконала план 6-ї хвилі мобілізації всього на 27 відсотків. Про це повідомляє прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Це передостанній показник по Україні, гірше впоралася лише Івано-Франківська область (25 відсотків).

Найгірші справи на Воловеччині (4%), Виноградівщині (10%) та Тячівщині (13%).

Як не дивно, найкращі в м.Берегово — 88%. І це при тому, що попередню, 5-ту хвилю мобілізації, це місто виконало з найменшим по області показником.

Скоріш за все такого результату вдалося досягнути завдяки повісткам до військкомату, які примусово роздавали перед КПП "Лужанка".

Щодо інших міст обласного значення, то Ужгород виконав план із мобілізації на 35%, Мукачево — на 38%, Хуст — на 17%, Чоп — на 27%.

Mukachevo.net

Коментарі

М
москаль

Сачком треба імати на кордоні добровольцо-патріотів! Сачком їх! Мяса пушечного катастрофічно не вистачає яйценюку з парашенком. Мусимо ще мало людського ресурсу одправити аби здохли за цих уйобків! Сала україні!

Б
БОБИКУ

Може на фронт тих хто кричав "хто не скаче той москаль" із за чого, можна сказати, і війна? Мінти не скакали, а сиділи тихо бо уроди які їм накази віддавали зєба..ся. А типир сидять залошені бо уроди які їм тепер надають непонятні накази, тоже зєбу..ся, та знову залишаться крайніми. Історія покаже як назвуть події на сході, та хто буде крайній!

ВН
ВР на мило

ІДІОТИ !!! Завдяки повісткам на кордоні! Із-за цих повісток людям жити не дають!!!

Б
Бобик

Згоден із Рем: у нас АТО - тому силовиків на фронт - у нас їх на контракті до 500 тис (ментарня, сбу-шня і т.п.).

І
Іван

Народ, яка в жопу мобілізація? АТО і мобілізація - абсолютно разні вещі!! Мобілізація із повестками може боти лем коли є война чи воєнний стан, більше НИГДЕ!!!! А вас розводять, як кроликів на пушечноє мясо, і нико ся не сопротівляє! Кіби вшиткі разом би послали тих воєнкомів на три веселі, най би ті попробували шось зробити - нараз би їх народ передушив, то 100%!!!!! А так як із бидлом, перебачте, мож робити хоть шо і оно потерпить, то нічого бекати, а вперьод, на мясо, ура-ура!! Просто ганьба, шо так исьме ся скотили до уровня стада, із яким мош робити всьо, даже кідь законом і не пахне......

В
Васько

Бо призидент - мудак. Кілько наобіцв? 1) Завод продам 2) війну зупиню 3) в ЄС вступимо 4) безвізовий режим зроблю 5) будем жити круто по-новому і де то все? Кончений жидівский брехач! А стадо барандів позаду бекає і далі вірить цій свиноті.

І
іван

Обіцяв президент ПРИЛЮДНО 1000 гривень за один день в зоні АТО і міліон гривень страховка.Уже много раз президент народу збрихав.Киби так платив тай жиди пішлиби добровільцями.

R
rem

Ментів треба на передову, а не на блокпости за 20-100 км від лінії фронту направляти, бо недавно один мент из Берегова - Юра П. - із зони АТО вернувся із словами: "Нич такого страшного там ни є".А скільки ментів із Закарпаття загинуло в АТО ?

L
Lozi

Це шоста хвиля пушочного м'яса!!! Позор нашій владі і Євро союзу з США які реально нічого нероблять!!

L
LM

Дійсно огидно бачити таку бездарну, безграмотну політику керівництва нашої держави. Подивіться: учасник АТО перебуваючи щоденно під обстрілами отримує заробітну плату від 2,5 до 5 тис. грн. ризикуючи життям, в той же час наша доблесна міліція тільки попвнює лави новачками і неможе нахвалитися досягненнями. У таких міліціонерів заробітна плата від 8 тис. грн., службове авто, домашня їжа і т.д. ДЕ ТА ПРАВДА???? Створіть умови щоб люди самі хотіли йти до вас служити а не ходіть цілодобово ловлячи військовозобовязаних. Ще неопробувалисьте метод відлову міліціонерів-пенсіонерів та військових, яких можно мобілізувати. Перестаньите їм платити пенсію і чекайте в пенсійному їхнього приходу з повістками. Смішно і гірко.

Г
Гм

Так добровольцi закончилися ще в прошлому роцi. Потовкло дурнiв тай готово. А хто з розумом тот розумiе, що йсе гражданська война в угоду америкосам проклятим.

Ч
Чистильщик

Силою вручали повістки вот і план. А скільки добровольців ? Чому не пишете ? БО нема їх.

L
lost

ахаха. 5 балів..

Читайте також