Завершено будівництво першої черги житлового кварталу поблизу УжНУ

4
0

У п’ятницю, 3 вересня, керівник краю Олександр Ледида оглянув новозбудований житловий комплекс по вул. Університетській. Сьогодні роботи майже завершено – щасливі власники зможуть отримати ключі від новеньких осель упродовж кількох тижнів.

– Це пілотний проект, перший, не побоюся цього слова, не тільки в Закарпатті, а й в Україні. Особливість його полягає в тому, що залучені кошти і можливості не тільки якоїсь однієї структури – у даному випадку Фонду молодіжного будівництва. Фінансується проект з обласного бюджету, крім того, долучається і Ужгородський Національний Університет, - розповідає юрисконсульт проекту Дмитро Бєлов.

Будівництво першої черги 19-секційного житлового кварталу по вул. Університетській, поблизу УжНУ, завершено – закінчили ремонтні роботи, до будинку підведено всі необхідні комунікації. У 15 квартир (5 з них двокімнатні, 10 – трикімнатні) переважно заселяться працівники університету – молоді сім’ї. Після здачі в експлуатацію першої черги одразу ж планують зводити сусідній будинок.

Кредити, згідно з програмою молодіжного кредитування, розповів Дмитро Бєлов, надаються строком на 30 років. Відсотки погашає держава. Згодом тут планують звести житловий квартал на кілька будинків.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також