Завершився 2-ий тур Чемпіонату України із аматорського волейболу серед чоловіків,

7
0

що проходив в Ужгороді

11 лютого в Ужгороді звершився 2-ий тур Чемпіонату України із аматорського волейболу серед чоловіків. Одноосібним лідером після двох турів стала команда «Ескоріал» (Кривий Ріг), недалеко розмістився і черкаський «Златогор», він має одну поразку.

Про це сьогодні, 12 лютого, розповів тренер ужгородської волейбольної команди ОДЮСШ Василь Іванко. За його словами, ужгородська команда в чемпіонаті займає десь 11-12 місце, яке наразі ще визначається.

Такий виступ своїх підопічних тренер Василь Іванко пояснив різним контингентом учасників та різними цілями, які кожен перед собою ставить. «Учасникам у нашій команді всього по 17 – 18 років, за інших же грають чи не навпівпрофесіонали. Кожен переслідує свої цілі. Ми хочемо підвищити свій рівень, а хтось прагне стати чемпіоном», — прокоментував він.

Загалом, команди зіграли так. «Златогор» (Черкаси) виграв усі 4 гри з рахунком 3:0 у гравців з «Володаря» (Галич), «Нарциса» (Хуст), ОДЮСШ (Ужгород) та «Спартака» (Свалява). Команда «Ескоріал» (Кривий Ріг) також з рахунком 3:0 здобула перемогу у хустського «Нарциса», з «Володарем» (Галич) та ужгородською ОДЮСШ зіграла 3:1, а зі свалявським «Спартаком» — 3:2. «Бірзула» (Котовськ) поступилася свалявському «Спартаку» 1:3, команди «Нарцис» та ОДЮСШ котовці обіграли 3:0, а волейболістів з «Володаря» (Галич) перемогли з рахунком 3:2. Волейболісти «Хіміка» (Южний) переможно зіграли з командою «Володар» 3:2, боротьба проти «Нарциса» та ОДЮСШ закінчилась рахунком 3:0, зі «Спартаком» — 3:2.

3-й тур Чемпіонату України із аматорського волейболу серед чоловіків відбудеться у березні, а 4-й, завершальний, — на початку травня. Про це повідомив Василь Іванко.

"ЗІК".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також