Завтра на Закарпатті знову сильний дощ і мокрий сніг

9
0

Як повідомив начальник Закарпатського центру з гідрометеорології Василь Манівчук вночі та вранці 19-го березня по області очікується сильний дощ, мокрий сніг, в горах місцями сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця. В горах місцями хуртовини, снігові замети. Подекуди посилення південно-східного вітру 15-20, на високогір'ї Карпат до 25-30 м/с.

В управлінні ДСНС України у Закарпатській області на 19 березня оголосили штормове попередження через погіршення погодних умов та з приводу підвищення небезпеки сходження лавин у горах.

бласне управління ДСНС звертається до гостей та мешканців регіону на цей період утриматися від сходжень у гори до нормалізації ситуації та дотримуватися правил безпеки.

Також рятувальники просять бути обережними при перетині перевалів на межі Львівської та Закарпатської областей.

До речі, лише за тиждень з 10 по 18 січня 2013 року для забезпечення проїзду та для попередження зупинки руху транспорту на автодорогах області підрозділами ДСНС було надано допомогу в буксируванні 210 автомобілям.

Оскільки завтра по всій Закарпатській області очікуються значні опади (дощ, мокрий сніг), то 19-20 березня на річках області можна очікувати  підвищення рівнів води на 0.3-1.0 м.

Загалом, за прогнозами синоптиків дощитиме практично весь тиждень. Температура повітря вдень складатиме + 2-9 градусів.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також