Завтра терористи хочуть зірвати перемир'я на Донбасі - СБУ

23
6

Таку інформацію радник голови СБУ Маркіян Лубківський оприлюднив на своїй сторінці у мережі Facebook.

"20 березня  у Донецьку має бути проведена спеціальна операція "Муравейник" ("Мурашник"), спрямована на порушення Мінських домовленостей. Про це, зокрема, стверджують джерела СБУ у керівництві т.зв. "ДНР", - повідомив Лубківський.

"Ряд диверсій готується у Донецьку і Луганську. Події мають одразу підхопити російські і сепаратистські пропагандистські ЗМІ, щоб покласти відповідальність на українську владу. За задумом російських спецслужб, наступним кроком має стати розхитування ситуації у декількох великих українських містах на сході", - додає він.

Лубківський зазначив, що особи, наближені до лідера  бойовиків "ЛНР" Плотницького, "є звичайними бандитами, які очолюють тіньові схеми відмивання грошей, рейдерства і мародерства (Шубін – т.зв. міністр юстиції), відповідають за "роботу з валютою, золотом, контролем за транспортними потоками" (Пеннер), займаються промиванням мізків сепаратистсько-російським лайном (Мірошник) та інші".

Коментарі

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=rNKesrev5Wc Пьяный Порошенко подарил мяч безногому инвалиду АТО www.youtube.com/watch?v=efXqAZc8ULk&list=PLgMaGEI-ZiiZ0ZvUtduoDRVXcU5ELjPcI Коломои?скии? не ду, потому не бу

Ш
Шонi

Що таке щастя ? -Це жити в незалежній Україні. А що таке нещастя ? -Це мати таке щастя.

ГИ
Гость из будущего

не доведут украину до добра безмозглые заявления ее главарей... впрочем - все недобро в нэньке...

.
.

?

З
Закарпатец

http://ru.faktxeber.com/News_h436094.html Президент Украины снял ответственность с Путина за войну на Донбассе

З
Закарпатец

ВЕРИТЬ СБУ - СЕБЯ НЕ УВАЖАТЬ

Читайте також