Завтра у Луцьку попрощаються ще з один загиблим під Дебальцевим офіцером 128-ї бригади (ФОТО)

7
10

23-річний офіцер, випускник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Денис Чабанчук, загинув 17 лютого при виході військ із Дебальцевого.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише військовий капелан Академії СВ Степан Сус. 

"Сьогодні, 14 березня 2015 р. у військовому храмі святого арх. Михаїла Академії сухопутних військ, м. Львів прощаємось із лейтенантом Денисом Чабанчуком, 1992 р. н., випускником академії, офіцером 128 бригади, що загинув 17 лютого при виході військ із Дебальцевого", - пише капелан.

"Похорони Дениса відбудуться завтра у Луцьку, 15 березня, о 12.00 у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, о 12.45 — громадянська панахида на Театральному майдані міста. Поховають Дениса Чабанчука на міському кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань", - додає отець Сус.

"У зв’язку з похованням загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції, 15 березня оголошено у Луцьку Днем жалоби", - йдеться у повідомленні.

Коментарі

М
Монтян

www.youtube.com/watch?v=nPxSAZE812M&t=378 Украины больше НЕТ!

С
Сибиряк

Мені здається це не ваша війна: поляків (aka галітчан) проти росіян. Якщо є можливість уникнути участь (автономія регіону). Чому б ні?

ПТ
Против Тупизма

К Тварям.Этот вопрос задай патриотам Украины,и тем родителям которые отпустили своих детей идти свой же народ убивать,потому что они действиями высказали свою точку зрения.И добровольцам тоже задай этот вопрос.Мы тоже не хотим больше так жить,но мы пока не действуем.

В
Вадім

Пацана шкода. Його кров - на совісті і спадкоємцях безбожних Урсрівців, які продовжують панувати в Києві.

1
123

Якби Західна Україна була відділеною від решти то ми б давно були і в ЄС і в НАТО і жили б заможніше та безпечніше. Навіщо ми повинні терпіти несвідомість східних українців?

1
11

Боже як шкода хлопця, йому би жити та жити, такий веселий..Вічна йому память. Ненавиджу всіх тих брюхатих правителей що наробили стільки лиха!

Т
ТварI

Що ж ви наробили скоти киiвські? Вішати вас падлюк треба!!!

А8
афган 887 0ру осназ

ЦІ ТВАРІ ПОРОШЕНКИ , ЯЦЕНЮКИ , ШКІРЯКИ ТРЕБА ВІШАТИ І РВАТИ НА КУСКи, БО ЦЕ ТВАРІ ЖИДІВСЬКІ!Я ПРОЙШОВ АФГАН, НО ТАКИХ ТВАРІВ Я НЕ БАЧИВ!!!!ВОНИ ПРИКРИВАЮТЬСЯ ВІЙНОЮ,ЯКЩО МИ МИ НЕ ПОВСТАВИМО НАС ЗГНИЮИТЬ!!!

0
007

Ви не замітили,що наше УА медіа ні разу не озсвідчує втрати наших героїв?Задумайтесь!

Я
Я

Вічна память Герою ! Напевно Україна побила рекорд серед загиблих по всьому світі за кількостью загиблих в антитерористчній операції

Читайте також