Завтра у Мукачеві на вул.Пушкіна експериментально запустять односторонній рух (СХЕМА)

2
27

Ціль - розвантажити одну з центральних вулиць та впорядкувати рух на ній.

Після палкого обговорення в ЗМІ, зокрема і на сайті Мукачево.Net, Управління міського господарства поінформувало, що з вівторка, 16 грудня запропонована управлінням схема руху транспорту по умовному кільці "Пушкіна - І.Зріні - Берегівська - Пушкіна" буде випробувана на практиці.

Побачимо, наскільки вдалим буде експеримент і чи сприймують його місцеві водії.

Мукачево.Net

Коментарі

К
Каталіна

Не вдалий експеремент(

O
Oleg

вул"26 жовтня" зробити головною треба

ДМ
до маразма

На Пушкіна затори часто роблять автобуси, звузивши тротуари і на І.Зріні можна розширити для них зупинки. А втім, для цього є спеціалісти.

М
Маразм

З Беровської на І.Зріні дуже легко буде повернути

Q
qwerty

На углу Чехова и Валенберга пустует огромная территория, сделайте нормальную парковку и всё будет в порядке.

У
умному

або звузити тротуари + по І.Зріні до перехрестя Берегівська - СЗОШ №4

Н
неборак

привикнете усi помали до одностороннього не сважайтеся!

У
умний

предлагаю на вулиці Пушкіна забрати зелену зону і поставити парковочні міста і , що б було безпечно поставити залізні стовпчики і то буде один із ліпших варіантів , тому що 50% людей заходить в школу привозячи дітей !!!прошу підтримати

Д1
до 123

Ти пішоход? На перехрест Берегівська - І.Зріні зовсім не буде пробок!

C
cd

ЗАВТРА У ВЕЧЕРІ ВСІ ПЕПЕЕСНИКИ І ДАЇШНИКИ НІЧНІ РОЗВОДЯГИ МУКАЧЕВА БУДУТЬ СТОЯТИ УЖЕ НА НОВІЙ КОРМУШЦІ І БУДУТЬ ЗБЕРАТИ ГРИВНІ З ТИХ ВОДІЇВ ЯКІ ЯКІ НЕЗНАЮТЬ ЩО ТО ПОКИЩО ЕКСПЕРЕМЕНТ

1
123

вже давно потрібно було зробити односторонку. а то там пробки завжди. краще обїхати ніж в пробці стойти 15-20 хвилин

С
сват

всі на мітинг о 9-тій люструвати банду

$
$$$

Надеюсь, эксперимент не удастся.

Ф
фууууу

Пусть Лендел возле своего дома уберет лежачие полицейские и сделает двухстороннее движение.посмотрим' тогда, как он со своего двора выезжать на машине

В
василь

інтересно, кілько вже грошей списали з бюджету на сись ідіотський експеримент.? Назвіть суму чиновники золоті наші.

ПТ
Против Тупизма

Есть проблема по ул.Пушкина там дети бегает около лицея и 1ой школы.А на ул.Береговская д.садик.Хотят доиграться,пока под колеса ребенок маленький не попадет...хотя что им до того.Там ведь бабушки и дедушки детей водят в садик...ребенок вырвался,выбежал на дорогу и беда...и если на Береговской кто то припаркуется около бардюра,можно считать что там пробка.Хоть там садик,мясной магазин,и магазин с инструментом.Машину полюбому кто то припаркует.А такого на Пушкина нету,там пробка тогда когда машины с обеих сторон припаркованы.Пушкина намного шире чем Береговская.Где мозги у нашей власти не было и не будет.

7
771

А що поповоду дітей, які самі їдуть до школи? Їм хто підскаже як добратись до 20 чи 1 школи? ААдже зупинка буда на вл Пушкіна на проти цих шкіл? Питання куди дивиться відділ піклування? Невже міська влада так дбає про нашіх молодших шкільнят?

Г
Гість

Тепер з дому з Пушкіна у садик,школу і роботу потрібно проїхати три круга. ДЕ ЛОГІКА??? Кого розгрузили??? А когось загрузили.

П
Пушкінеса

Краше б продумали стоянку для туристичних пригородніх автобусів виразною зробили розмітки пішоходних переходів та контроль за паркуванням автомобілів.

Л
Люди

Нас не питають ми статисти для влади

К
катя

при обговоренни цього питання вси коментарии людей були негативни до цьои идеи, а влада робить по свому, тоди навищо нас питають?

Д
Дааа

То кось дуже розумний придумав

М
мукачівка

Написали ж, що це експеримент! От якщо буде погіршення, тоді й збираймося, а поки що - подивимося

Г
гость

Завтра всі водії міста на 9.00 годин під Ратушу на мітінг. Заодно проведемо і люстрацію керівників Ратуші вмісті з мером Лендєлом та його безвідповідальними - безграмотними працівниками, які крім поганого робити нічого неможуть. БАНДУ ГЕТЬ. СЛАВА УКРАЇНІ.

П
Пушкін

Потребуємо пішеходну зону по всій вулиці Пушкіна і поцентрі вулиці памятник ЛЕД`ЄЛУ ,або Пушкіну кідь не захоче.

Ш
шофер

Громадське обговорення називалось "Глухому трубіти". Щоб з пересердя нікому не дати у чоло, проїжджаючи біля мерії - посигналь!

А
Анонім

Ще раз переконуюся, що наша міська влада Ідіоти. Робити таке напередодні новорічних свят. І між тим ремонтують бруківку на садовій та міняють тротуари на Карпенка Карого. Треба збирати людей на демонстрацію.

Читайте також