Завтра у Мукачеві проведуть в останню дорогу прапорщика 128-ї бригади Вербицького

10
16

Про це повідомляє виконком Мукачівської міської ради.

13 січня 2015 року, у вівторок, о 12:00 год., у Будинку ритуальних послуг Центрального кладовища (вул. Матросова) відбудеться поминальне прощання за загиблим під час виконання військового обов'язку на сході країни мукачівцем, прапорщиком 128-ї окремої механізованої гірсько-піхотної бригади Сергієм Вербицьким.

Запрошуємо всіх провести в останню дорогу земляка, який віддав своє життя за волю України.

Вічна пам'ять Герою!

Коментарі

Р
Русин

Туди на загибиль усіх якого чорта туди ідуть ,розума ниє ,то вид у тинитів українців

7
77

ЙОЙ КОЛИ ВЖЕ БУДЕ ХОТЬ ЄДЕН 200-ТИЙ З ВЕРХОВНОЇ РАДИ??

7
77

на тримбітах в києві будуть вісіти ТА МАФІЯ!?)

7
77

найся ліпше самі депутати пострілявуть у прямому ефірі й порох тоже чим чикати коли до них прийдуть наші люди (просто наші щи бухавуть в цинтрі а як пропянчаться й прийде за ними воєнком та бійтеся наших диких людей які спустилися з горів... на тримбітах в києві будуть вісіти!?)

М
мир

ЗАЙЦІ-ЖИДИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЛЮДЕЙ ЯК МЯСО, А САМІ БАБКИ КАЧАЮТЬ! ПОРОХ СВОГО СИНКа ЗАДІВ У ВЕРХОВНУ ЗРАДУ!СТІЛЬКИ ЛЮДЕЙ ЗАГИНУЛО ПОЧИНАЮЧИ ВІД МАЙДАНУ, І ЗАКІНЧУЮЧИ ІЛОВАЙСЬКИМ КОТЛОМ І ВИННИХ НЕМАЄ, ГАРАНТ, ЯК ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧ ПЕРШИЙ МАЄ ПОНЕСТИ ПОКАРАННЯ, А МІНІСТР ОБОРОНИ"СТОРОЖ" І НАЧАЛЬНИК ШТАБА, ЯКЩО ВОНИ МАЮТь ЧЕСТЬ ОФІЦЕРА МАЛИБ ЗАСТРІЛИТИСЯ!!!

7
77

порох свої гроші личить! сяк щи нигда некрали як типирь!

7
77

й докіть ми ще будеме ховати наших людей??? а наша влада лем обявлять мобілізацію й перемиря!! нафіг йти воювати за наших олігархів й нашоє "покращення" нафіг таку КРАЇНУ? ЛЕМ ЗАБЕРАЄ ЖИТТЯ..

ЧК
Червена кров

Кожен день в Мукачеві і районі ховають геров. Сьогодні Скіф з Айдару, завтра Вербицький із 128, а в місті "ПИР ПІД ЧАС ЧУМИ" і "ПЕРЕМИРЯ" у Країні. ПОРОХ ти де-АТО триває місяці.

3
321

Шось не вижу аби люди не йшли на вино, влада удуріла айбо й народ не одказався Най сидять усі дома та й докпзали б шо не треба сю пянку!!!!

0
000

Згоден з Жоріком.Хлопці гинуть(сьогодні хоронили Скіфа,завтра ще одного героя),а Мукачево фестивалить.Нічого святого не мають.Наших захисників потрібно ховати з почестями,які вони заслужили

Ч
Чистильщик

А у вариші бухають ....

Д
друг

Хай земля йому буде пухом. Файна людина померла, гарним був другом. Єдиний син був у батьків. Співчуття рідним та близьким.

Ж
Жорік

Із за цієї попойки і блювоти в центрі, нормально попрощатися з героєм не можна.

ФВ
Факт-річ вперта

Ще скільки має бути загиблих, щоб українці нарешті зрозуміли як їх по-збоченськи використовує влада? Україну перетворили в Нігерію...

Я
Я

Вечная память Герою ! Родным соболезнования ! Сколько уже их, парней отдавших свои жизни ! Хочется верить что все это не напрасно !

Я
я

это будет продолжаться. с 20-го будут забирать новых парней.

Читайте також