Завтра у Мукачеві стартують курси з Основ програмування від Гарвардського університету

10
10

Їх організовує компанія TranSoftGroup у співпраці з освітньою платформою Prometheus.

Усе почалося з започаткування онлайн-курсу адаптованої української версії легендарного курсу Гарвардського університету CS50 "Основи програмування". На нього зрештою зареєструвалося понад 50 000 людей по всій країні.

Аби зробити навчання ефективнішим було ініційовано курси також в офф-лайні. І завдяки TranSoftGroup Мукачево опинилося у списку міст, де пройде це навчання.

Стартує воно вже завтра, і в ньому візьме участь 20 охочих освоїти легендарний курс.



Довідково: 

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50. Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті. Курс розрахований як на повних новачків, так і на тих слухачів, хто вже має невеликий стартовий досвід в програмуванні.

Коментарі

0
07

гавнокурси у гавнобарві....жиди й балогани..

Д
Добрый

Лось - красава! Жжёт и пепеллит неподецки. Поток сознания, ага. Да вроде бы школота уже спать должна.

Ф
Фері

Завдяки "Гарвардському проекту" був розвалений, в основному слов"янський, СРСР. Завдяки його подальшому елементу під назвою "Хьюстонський проект" нині розвалена слов"янська Україна.0

Л
лось

Всі ці псевдо курси з псевдо програмістами які намагаються когось навчити програмувати бо це модню і зп в доларах ф люди йдуть і ведуться на це гівно насправді ці всі юристи економісти і розношики піци які готові йти в першу попавшюся компанію на 300 баксів зп які звчиайно краще за 2000 грн нкжаль лише понижають рівень IT в цілому а в тому числі і рівень зп. Самі собі копаєте могилу. Залишається лише надіятися що вони свідсіються в природньому відборі. А за коменти про сварщиків і т.д.Тут все просто скажіть будь. Ласка який сварщик заробляє 1000-2000$ ?? Тому краще піти на гавно курси і надіятися на щастя

Д
Добрый

Дима! Я не плохо пишу код! Но в лихие 90стые пришлось работать руками. И если тебе необходимы сварочные работы - милости прошу! Качественно и в срок! ( автоген, электродуговая, полуавтомат) Аргоном не варю.

Д
Добрый

На каких курсах вы изучите " основы построения вычислительных машин"? Кто вас будет обучать Булевой алгебре? Кто вам преподаст основы алгоритмизации и программирования? Да у вас хоть есть понятия о позиционных системах счисления? Есть понятие - машинного кода? Протокол обмена данными процессора знаете? Мой опыт подсказывает - вперёд вуйки, не сложнее чем баранов пасти! Да и нах учится - курсы наше всё!

ДЧ
Дима Чижмарь

Програмістів вже як гівна, а толкового зварювальника фіг знайдеш...

К
Коля

Доброго дня цікаво, кожен Може прийти на данну лекцію і чи це безкоштовно?

Д2
до 20:31

На пряшівській бічній №8 (Барва) Реєстрація на курс за посиланням http://bit.ly/1PgR13q

П
пмьллримьлоир

скажіть будь ласка де це відбуватиметься?

Читайте також