Завтра в Ужгороді говоритимуть про стан пасажирських перевезень в області

14
2

У середу, 26 серпня, в прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг на тему «Стан пасажирських перевезень на регулярних автобусних рейсах в Закарпатській області».

Із журналістами зустрінуться в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА Едуард Маляр, начальник управління Укртрансінспекції в Закарпатській області Сергій Слободянюк та начальник сектору автомобільно-технічної інспекції УДАІ УМВС України Закарпатській області Володимир Шаркаді.

Йтиметься про проведені в області конкурси на пасажирські перевезення, боротьбу з нелегальними перевізниками  та безпеку у цій сфері.

Початок брифінгу об 11.00

Прес-служба Закарпатської ОДА

Коментарі

П
пасажир

Спочатку навчіться подавати автобуси на маршрути хоча би в належному санітарному стані, бо те що їздить вонюче, обідране, засмальцьоване. Як такий транспорт можна ставити на рейси для пасажирських перевезень? Ви,начальнички, тільки вигляд робите, що за людей піклуєтеся, насправді вас цікавлять лише прибутки з цих драндулетів.

ГБ
Гузі бачі

А зробіть, будьте добрі, пасажирське перевезення біля центрального входа у обласний коргаз, бо маршрутки ставуть біля Зіни-24 напроти 16-етажки, а задню капуру коргаза якийсь нелюдь умудрився заперти. Кобись-те знали, як тяжко хворим людям шкимбати од автобусної остановки до центрального входа у коргаз! Ліпше верніть як було - най відкривуть людям задні двері!

Читайте також