Завтра відкриють мукачівський басейн на ДЮСШ

29
10

Як розповів Мukachevo.net директор СОК ДЮСШ Ігор Панкулич, завтра 9 червня відбудеться відкриття басейну з термальною водою.

За його словами, ціни на басейн будуть минулорічні. Для дорослих ціна 15 гривень, для дітей та пенсіонерів - 10 гривень.

Працюватиме басейн з 9 до 20 години дня.

Солона вода басейну відома своїми лікувальними властивостями, адже викачана з глибини понад 1000 метрів. Хімічний склад води подібний з водою термального басейну у Берегові. 

Мukachevo.net

Коментарі

Д
ДАААА

Што ачинь скважину пробурили та наткнулися на термальну воду во брешуть!!!!

М
Мукачівка

Дуже хороша новина, будемо ходити з задоволенням! А для тих кого не влаштовує сервіс - ніхто не примушує.

М
мешканка

Слухайте невдоволені, кіть вам ся не любить сись вонячий басейн, та їдьте собі на Канари чи у Косино, а для бідних і тих хто жиє за 1000грн. се радість хоч якась,і не треба принижувати серввіс,головне вода лікувальна, і соціально незахищеним людям та дітям із простих сімей кращлго відпочинку та оздоровлення не знайти, а ще вдома. Дякуємо керівництву ДЮСШ та ті від кого залежало відкриття басейну! Завтра повезу свою стареньку маму трохи у лікувальну воду, а комфорт -це і є термальна вода!

8
888

Файно коли із гузиці баби волося на спині у тебе плавать ліпше на латорицю

Е
Ех

Хоть так. Не всі настільки багаті, аби платити по 50-60грн за басейн. Думаю охочих буде достатньо (навіть зважаючи на всі недоліки).

Т
Тарас

ремонт зробили, сам бачив...)))

І
іванко

урінотерапія!

Д1
до 123

Ящо буде євроремонт то ціна буде як в Косино.

3
321

Ага, євроремонт!

1
123

там хоча б зробили ремонт?

Читайте також