Зайшов у двір і загриз собаку: у селі на Закарпатті камери зафіксували вовка (ФОТО, ВІДЕО)

5919 1

Хижак розгулював поміж хат у селі Порошково, що неподалік Перечина. Про це Mukachevo.net повідомили в Закарпатському обласному товаристві мисливців та рибалок.

Сталося це напередодні близько другої ночі. Вовка зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження. Він зайшов прямо на подвір'я до людей і викрав собаку.

У Порошкові цей випадок став першим. Досі вовка у селі ніхто не бачив. Проте, ще пів року тому аналогічні ситуації були в сусідніх населених пунктах: Зарічеві, Сімері, Сімерках та Буковці. Тоді, відразу кілька хижаків атакували села.

В Закарпатському обласному товаристві мисливців та рибалок б’ють на сполох: через заборону полювання, що діє в Україні з початку повномасштабного вторгнення, популяція хижих звірів в закарпатських лісах зросла щонайменше у чотири рази.

Вовки, шакали, лисиці та інші звірі дедалі частіше спускаються до людей у пошуках їжі і це, кажуть, дуже небезпечно. Оскільки, хижаки можуть не тільки нападати а ще й переносити низку інфекцій. За останні два роки, закарпатські фахівці фіксували у хижаків сказ та лептоспіроз. Окрім того, було виявлено спалах африканської чуми диких свиней.


 

Коментарі

Б
Боря

Ця асосіація хоче вже стріляти в тварин та уд того всякі фейки видумовую про шакалів і вовків,то відко про шакалів яке нібито вони зазняли зі США і його дуже легко найти в інтернеті з датою публікації 2019 рік

Читайте також