Зайшов у Vk, відповідай: у Раді вже заговорили про санкції за користування російськими соцмережами

15
6

Нардеп Антон Геращенко вже працює над законопроектом щодо відповідальності за порушення Указу Перзидента про блокування російських соціальних мереж Вконтакте та Одноклассники.

Про це заявив заявив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко в ефірі телеканалу "112 Україна". 

- Йдеться про законодавство, якщо воно передбачатиме відповідальність за невиконання цього рішення, то вона буде. Щоб говорити взагалі про таку відповідальність, треба внести законодавчі зміни, можливо вони будуть внесені досить оперативно. Я знаю, що Антон Геращенко працює над законопроектом щодо цього, - зазначив Артем Шевченко.

Мова йде про відповідальність провайдерів, яких в Україні понад 5 тисяч.

До речі, закарпатські провайдери почали блокувати "Вконтакте" та "Одноклассники"

Коментарі

Б
Бренд

Клоуни і мракобіси Сюмар і Вятрович зробили вагомий внесок в справу юдо-масонських глобалістів по стравлюванню слов"янських народів. Таке враження, що колись вони закінчать як Бандера і Шухевич...

ДГ
до гавна 11-18

дай адрес,я тя сам повішу прийду...тоді увижу,як будеш людей посилати..напиши,не срися,ти ж диванний гавнопатріот..а я серйозно прийду і повішу..майданоскоти лиш так і лічаться

Л
Лена

Надо с кем-то рассорить кого-то - Только с кем и кого? Надо сделать трагичное что-то - Только что, для чего?

Д0
До 07:25

Чимодан у драбачки , та пакуй на Родіну.

7
76

Нас єб.ть як хотять!!!! Ми вже абсолютно немаємо свого слова на своій рідній землі де народились! Можливо вже людям час задуматись що до чого нас довели ці підріли! Сєверна корея отдихає!!!!!! В кореі хоч за хабарництво смерть а внас украв ймили його а він ще компенсацію просить за моральний ущерб! Включфть вже люди наконицьто своі курячі мозги шо як завтра будуть жити ваші діти!!!

Ч
Чистильщик

Алло, СБУ? Мой сосед сидит в вк! От куда вы это знаете? Он только что лайкнул мою фотку!

Читайте також