Збірна України програє Англії та завершує участь у Євро-2020 (ФОТО)

12
22

Збірна України 3 липня у драматичному поєдинку 1/4 фіналу Євро-2020 не зуміла здолати Англію.

З перших хвилин українцям на стадіоні "Стадіо Олімпіко" не пощастило. На початку матчу англійці зуміли організувати атаку лівим флангом.

Вже на 4-й хвилині гри Стерлінг віддав пас на Кейна, і капітан Англії зміг пройти через оборону українців та відкрити рахунок 0:1.


Після цього англійці трохи відійшли, а українці намагалися атакувати.

На 32 хвилині зустрічі Сергій Кривцов невдало приземлився на газон і не міг самостійно піднятись. Оборонець покинув поле з допомогою медиків.

Андрій Шевченко довірив місце у поєдинку Віктору Циганкову, ймовірно, наставник вирішив змінити схему.


Вже на 37 хвилині Україна пішла в атаку. Але, на жаль, Ярмоленко не зумів пробити по м'ячу, а Зінченку не вдалось зіграти на добиванні.

На 43 Шапаренко потужно пробив здалеку, але м'яч пролетів повз воріт.

До кінця першого тайму українці так і не змогли реабілітуватися та зрівняти рахунок.

Другий тайм для України знову починається невдало. На 46 Магвайр забиває головою зі штрафного.


На 51 хвилині Шоу навісив на голову Кейна з флангу, а той відправив м'яч у центр воріт. М'яч пролетів між ніг Бущана. І 0:3 на користь Англії.


На 62 хвилині Бущан відбив потужний удар Кейна. Проте вже на 63 хвилині Україна пропустила четвертий. Головою забиває Хендерсон. Рахунко 0:4.

На 69 хвилині Пікфорд помилився при виході з воріт, але наші хлопці не зуміли скористатись моментом і точно пробити по воротах Англії. Проте голкіпер зловив м'яч.

На 79 Ярмоленко отримав м'яч у класній зоні, але забарився з ним і удар встигли заблокувати оборонці.

Дива так і не сталося. Поєдинок Україна-Англія завершився з рахунком 0:4. Збірна України завершує участь у Євро-2020 на етапі чвертьфіналу.

Збірна Англії проходить до півфіналу, де 7 липня в Лондоні зіграє з Данією.

Нагадаємо, 3 липня Данія виграла у Чехії та пройшла до півфіналу.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДН
до нижнього літрболіста

Ясно. Ти тупе.

ДН
До нижнього

Правду каже, кіби жадний Сталін не захотів забрати собі Закарпаття, ми би дальше осталися в составі Чехословакії і не знали що таке Україна

ДН
до нижнього літрболіста

Що ти несеш, дурло? Ти тупе, чи бояри обпився?

Д1
до 14.19

Пудкарпатську Русь приєднала до України Красная Армія. А так ми би вже давно були у ЄС. Не будь жмотом а восхваляй ще і Кр. Армію

Д1
до 13:05

А чого ти на змагання по літрболу приперся у футболці з написом "Пудкацапська русь"?

Р
Ризультат

Навіщо плутати спорт і політику ? Бразілія чи Італія були чемпіонами світу , але на футболках не писали "Слава Бразілії". Бо недієздатні політики хотять примазатись до спортивних ігор. Гра є всього лиш гра

Р
Результат

Молодці у 8-ці європейських збірних (вище німеччини, голандії) се уже шось. А на смердячих псів нічого звертати увагу - лузерам усе шось не так - то мати їх не од того зачала, то держава не така, то брат у них неваловшин, то діти непотріби, то рідна мова хужа за сусідню....Лузери єдним словом . Україна молодець, слава Україні!

M
Munkach

Програти можуть тільки ті що грають, а це була не гра , а катання мяча біля своїх ворот

P
Petya

ХЕРОЯМ СЛАВА !!!!!

Ц
Ціґань

слутаві

Д
Дідо

Йоу боу ош невалош русин циганин хосен мосен п1шта комун1шта вшитко украв1м хащу урубав1м тогды аглы йовж1 бовж1 пак всрак ц1ганяк русинак.

Д
Дідо

Так бим хот1в мати тоту футболку з надписьов Хероям Сала, що вонь гребитня. Каструлю на голову й до безтями пудскаковати. Могли бы были тоты наш1 стратег1чн1 партнери так низько нас й не опускати.

П
Прохожий

Эх, жаль , что не 5:0. Но англичане просто бросили играть . Все равно хорошо ! Натянули хрюнделей по самые пятачки ! ПОЗДРАВЛЯЮ !

М
М

Так можуть реагувати тільки люди, які в житті нічого не досягли і навіть не пробували цього робити. Бо в іншому випадку, ви - панове, так би не судили. Збірна України молодці!!! Так, програли - але грали!!! Були гірші за Англію - набагато, але не стояли - пробували, намагалися і не боялися! Для них це буде великим уроком на майбутнє! Ми ще дуже багато разів будемо радіти за нашу команду збірної, і в тому числі і ви, панове, на цей раз незадоволені, нижні коментатори.

Х
Хітлер

Хендерсон ? - Hawaii-Хаваі, Honolulu - Хонолулу, КопенХаген - так увімкни живу ангійську і послухай як говорять а не малфуй мацкалів! А тепер про футбол - як кажуть, не повезло. А грати могли, видко є талант, але англічани ліпші, шо туй говорити. Молодці, увійшли у 8-ку найліпших команд Європи, де майже 60-ть команд. Результат добрий? Так, пройшли найвище! Програли англічанам....так, програли, усі колись програють. Грали добре? Уцілому непогано. Могли ліпше? Так, могли, але англічани, то не "колос" з Івановців. Ганьба за наших? Ні, ще раз ні! Ганьба за тих ложкомойників, які ся радують, коли шось у нас, у Великій Україні, проблеми. Укусіться за гузицю! Ми у 8-ці найкращих європейських національних команд! Молодці! Молода команда дає хороші результати. Шевченко молодець! Найкращий едзо!

С
Суддя

Лох,-жто судьба!!!! Я не могу понять как Украина вообще сюда попала ??? С лохами по Лох....

Р
Рефері

Який Гойра Минай -максимум Коритняни

М
Минай

Гойра Минай))

П
подрядчик

Легко отделались желтомордые

С
Сором!

То хоккейний розгром. Шева добре зробив, коли на них рукою махнув і відвернувся. Повезло з групи вискочити, а тут халява не проканала. Районна команда

О
Ооооо

Пидери кончини лохи !!!!

Г
Гукан

Добре , що виграли вiд пiвнiчоi македонii ( де ця македонiя)?)) iнавалiди! Ееее ееее еее шееевчееенко

Читайте також