Збірна України завершила виступи на Євро-2024 після нічиєї з Бельгією

337 2

Збірна України у заключному матчі на турнірі зіграла внічию з Бельгією — 0:0. "Синьо-жовті" залишилися поза плей-оф чемпіонату Європи-2024 за підсумками третього туру в групі Е.

У матчі Україна — Бельгія в першому таймі зберігався паритет. Небезпечного удару в ближній кут завдавав Кевін Де Брейне, але м'яч пройшов поруч зі стійкою воріт Анатолія Трубіна.

До завершення перших таймів у обох поєдинках рахунок зрівняла Румунія. На 37-й хвилині Резван Марін реалізував пенальті за фол словаків у власному штрафному. 1:1 — Україна в режимі реального часу повернулася на останнє місце групи.

  • Гострий момент українці створили наприкінці першого тайму. Микола Шапаренко розрізною передачею "знайшов" у штрафному Романа Яремчука, але форвард замість удару вирішив прострілювати на Артема Довбика — вийшло засильно.
  • У другому таймі Трубіну доводилося вступати в гру після спроб від Ромелу Лукаку та Янніка Карраско. "Синьо-жовті" відповіли кількома епізодами за участю Довбика, проте до ударів у площину справа не доходила.
  • За "сухого" рахунку Руслан Маліновський спробував завдати гостого удару прямо з кутового — голкіпер Кун Кастельс зреагував у останній момент. Вже на компенсованих хвилинах виривати перемогу міг Георгій Судаков, проте пробив у воротаря.

Євро-2024. 3-й тур

  • Україна — Бельгія 0:0
  • Словаччина — Румунія 1:1

За однакових очок додаткові показники визначали підсумкове розташування команд у групі E. Румунія та Бельгія потрапили до плей-оф з топ-2, Словаччина — за рейтингом третіх місць.

Підсумкова таблиця групи Е

  1. Румунія — 4 очки (3 матчі), 4:3 (різниця голів)
  2. Бельгія — 4 (3), 2:1
  3. Словаччина — 4 (3), 3:3
  4. Україна — 4 (3), 2:4

Коментарі

А
Айбо

Закономірний результат , тобто кінець. А бронь ще дійсна для цих бігунців за лАптов ?!

В
Василь

Україна має пройти цей шлях нам потрібно перемога бо в Україні війна

Читайте також