Зброя у багажнику: Поліція розповіла офіційні подробиці спецоперації біля Мукачева (ФОТО)

22
11

Вчора, 15 травня правоохоронці отримали повідомлення від громадянина про те, що він став свідком перевезення у автівках закарпатців зброї.

Як дізналось Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, поліцейські відреагували на виклик та на в’їзді до Мукачева зупинили автомобілі, на які було вказано у повідомленні.

Перевіряючи автівки «Mitsubishi Pajero», «BMW» та двох «Toyota Prado», правоохоронці виявили мисливські рушниці та пістолет.

Як виявилось, на вказану зброю чоловіки надали документи, однак для проведення детальної перевірки, а саме з’ясування чи рушниці та пістолет не піддавалися переробці, вказане вилучили та направили на експертизу.

Справу кваліфіковано як незаконне поводження зі зброєю, тобто стаття 263 Кримінального кодексу України. У справі триває досудове слідство.



Коментарі

ПД
Правдоруб до "До двох із споду"

Таких я ти називають 3,14ЗДОБОЛ...

ДД
До двох із споду

Ойойой ви хоть самі читаєте шо коментує те?Далі буде то шо і було,бо інакше ніяк))Як у ваші безмозглі голови то не дойде?А буде так,бо інакше/краще/справедливіше чи по закону не може само собою статися,треба для того прикласти зусиль,а не ,,правдорубити'' тут!!!

ДО
До останнього

Сто відсотків правда! Бандіти правили балом ще донедавня, а що буде далі - побачимо.

П
Правдоруб

Одні недоноски СДАЛИ мусорам інших недоносків. Звичайних хід подій для відходів людства. Що серед тих, що серед тих НОРМАЛЬНИХ людей немає, одна непотріб. Хай підставляють один одне, повітря чистіше буде для нормальних ЛЮДЕЙ.

Я
Я

Для ужг : дома сдивана легче подпердывать.? Подсерало б... Ть..)))

.
.

А ШО ВТО ЗА ОХРАННА КОМПАНІЯ З КАЛАШАМИ КОГО ОХРАНЯЙЕ ОГЛАСІТЕ ВЕСЬ СПІСОК ПОЖАЛУЙСТА .

Д
дакаскос

мусора стволи їм вернуть ще й вибачатись будуть. такий порядок

ДУ
До Ужгорода

По перше пашкуляк не наш!!! По друге в Мукачеві є більш достойні пацани чем він.... а то што має форму ментовську в шкафу мо же і так спорити ніхто не збирається!!!!

У
ужгород

Ваш пашкуляк у шкафови держить ментовську форму. На день міліції видали йому.

У
ужг

позор мункачам опять ся прикрили мусорами блатари б....ть

Х
Хто

Хахахах, вже і документи мають і всі діла

Читайте також