Збройні сили рф у Чорнобилі справді рили собі окопи у Рудому лісі

12
1

У соцмережах з’явилося відео, яке підтверджує інформацію, що ЗС РФ, перебуваючи у зоні відчуження Чорнобильської АЕС, справді облаштували свої позиції у так званому Рудому лісі.

На оприлюднених кадрах, знятих за допомогою дрону, можна розглянути окопи, які російські окупанти викопали на території, що прийняла на себе найбільшу частку викиду радіоактивного пилу під час найвідомішої у світі техногенної катастрофи.

«Приїхали близько семи медичних ПАЗів до Республіканського науково-практичного центру радіаційної медицини та екології людини. Згідно з фото, у машинах видно людей.

Зазначимо, що до цього центру на регулярній основі привозять російських солдатів», — розповів член Громадської ради з управління Зоною відчуження Ярослав Ємельяненко.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ч
Читач

депутат Держдуми РФ, колишній командувач Повітряно-десантних військ, генерал-полковник Володимир Шаманов заявив, що жодної небезпеки для російських військових, які вирили окопи у Рудому лісі біля ЧАЕС, немає. За словами Володимира Шаманова, рудий ліс – це брехня. Партизани займали ці позиції «ще під час Великої Вітчизняної війни й жодної променевої хвороби не було», – заявив російський військовий, який має звання генерал-полковника.

Читайте також