Збройні сили України привели у повну боєготовність

50
17

З такою інформацією виступив секретар РНБО Андрій Парубій на брифінгу у Верховній Раді.

"Постановляю ввести в дію рішення Ради національної безпеки й оборони від 1 березня  про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України", - процитував він указ в.о. президента Олександра Турчинова.

Окрім цього, рішенням РНБО від 1 березня передбачено провести навчальні збори.

Коментарі

!
!!!

и армия и удар и зомби есть-а мозгов то уже нет как оказывается на самом деле-одежду и оружие брать свое надо

Z
Zoltan

Против украинской армии надо воевать колбасой... И будет все без крови :)

!
!!!

а царь то ненастоящий!!! указывает пусть дома у себя жене и детям

Б
Бачі

До тих, що вже обісралися зі страху: -воювати я буду за своїх дітей, за своїх батьків,дідів та онуків, за свою Срібну Землю! І лише тоді, коли прийде повістка. А не за уряд. Я срав на всі попередні, теперішні і майбутні влади як центральні так і місцеві. Якщо ви вважаєте, що більша половина українців бандеровці, то вам до психіатра - станьте в чергу - будете за ліліпутіном; -дітина вже ся не бавить, бо вже скоро внуки ся будуть бавити, козле! - я погоджуюся, що війна нічого крім горя не дасть і повністю підтримую, що треба референдум у Криму, Луганську і Донецьку про приєднання до Росії, але біда - вони самі не хочуть у Росію, вони хочуть федерацію. Ми в унітарній державі не можемо навести порядок, а федерацію можна тримати в купі лише силою, а українця силою втримати не можна. Робіть висновки... Так шо не панікуйте, страх проходить - а на його місце приходить пустота і апатія. Господи, не Дай нам такого горя!!!

МТ
мадяр ти

Ти фаттьове помиляешся.Напиши ти ко по национальности што вмисто того шоб пудтримати свуй народ який давно заслужив правити у своий держави пидтримуеш москалив котри твоих предкив разом змадярами удправили в Сибирь умирати.До речи таки як ти устроювалися комиссарами при руський влади и здавали своих односельчан у 33 роци де хто ховае останню горсть муки для дитей.Шо и тепер хочеш выслужитися.Мени мадяру ганьба за таких громадян Украини.

М
Мадярови

Ти не мадяр,ти -мудак.Хочеш воювати-марш у Крим.Але такi як ти воюють здебiльш на клавiатурi дома, сидячи на м'якому диванi.Вийди на вулицю I подихай свiжим воздухом.Прогуляйся трошки диванний воiне, бо iнакше будеш мати пролежнi.

М
мадяр

Пидтримую бачия!Ти котрый пишеш на пудкарпатськув язику за вто на верховини голодний та босый бигаш зусьома своими фаттьовами бо не годен себе иденти фику вати як нацию.Усю жизнь навхтема служите усякым панам завто сьте таки заздрысти та ковдуши.Пидтримуете лем тих ко вам платить за выборы.Я мадяр не можу супокуйно позирати на то що творять москали в Украини а ти таке пишеш?Я навить вивчив твою мову щоб миг таких як ти переконати в тому що поважай свою краину бо крим неи ти никому нахер не потрибный.

Я
я

вы что обалдели все? Какая война? Зачем? Как можно насильно соединить то, что хочет разъединиться? Это как насильно соединять мужа с женой, которые ненавидят друг друга. А все было хорошо до Ющенко, пока он не начал раскачивать лодку под названием национализм. А сейчас уже только чудо соединит восток и запад Украины. Война с Россией уж точно этого не сделает. Будут только смерти, горе, разруха и множество беженцев. Вы этого хотите? Пусть все решает референдум. Пусть сами жители востока и юга решают. Еще раз....война ничего не решит!!!! Россию своей мобилизацией вы не напугаете. Опомнитесь все!!!! Вас обманули, Вас загипнотизировали. прийдите в себя!!!!!!

Б
БачIйови

СигIнятко.Ти би войовав?Включи бавку на компови та побався.Айбо лем до 9 годин.Дале кашку поiв I спикати.Рано тобi в школу, ослику.

К
Кукушка

Ни армии,ни техники,ни денег - вот до чего довели Украину!

Б
Бачію

дурак ты войны нет и во вторых-за какое правительство идти воевать-ЗА ЭТО ЧТО СЕЙЧАС!!! во лжи они. тимошенко в коляске но на каблуках и чудо произошло она уже и ходит-даже противно смотреть этот спектакль и артисты гнилые и еще говоришь воевать с русскими-с бэндер-овцами надо воевать

Б
Бачі

Позакривали єб.льники, провокатори!!! 90%, а може і більше чоловіків - громадян України проходили службу в армії. "Гуманітарної допомоги"(для тих хто в танку -зброї) нам завтра навозять як сміття. США вже пропонують - видно якраз треба утилізувати чергову партію. Офіцери хоч і бідні-голодні, але патріотично стійкі(це ми бачимо по Криму - ще ні одна військова частина не здалася). В Другу Світову війну більша половина генералів рАДЯНСЬКОГО сОЮЗУ були українцями. Гени Козацтва. Війну виграє не той у кого красивіша форма і більше зброї. а той хто має за що боротися. А ми будемо боротися за наші сім'ї!!! Біля воєнкоматів вже черги добровольців навіть у Луганську.

П
політикам-патріотам

турчинов і куля в лоб - вперед, депутати за Батьківщину вперед, яка вас зробила мільярдерами - ми за вами

М
мункач

Яка армія?Хто за цих олухів,які вже були раз (безрезультатно)при владі, буде воювати?В армію витирали ноги 23 роки всі кому не лінь.От і маємо результат... Нехай розкормлені генерали воюють за неньку.Їх стільки розплодилося,що буде з них цілий полк :-)

3
345

какая армия в украини три голодних солдата с лопатой все в плен слава украине

ИТ
Изгоняющий тупость

Смерті на майдані - всеукраїнська трагедія, смерті українських солдат - всеукраїнський похер? Хто прийшов до влади?

С
смішно

Які сили, у нас армії нема, пару жебраків,

Читайте також