Збитків від буревію на Закарпатті досі не підрахували

17
0

стихійне лихо 7 червня не обминуло південно-західну частину області

У постраждалих від минулотижневого буревію районах Закарпаття продовжують ліквідовувати наслідки стихії. Наразі з обласного бюджету виділено 54 тисячі гривень для проведення відновлювальних робіт на двох постраждалих освітянських об’єктах (школа-дитсадок і дитсадок) у селах Мочола та Велика Бакта Берегівського району. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

У понеділок, 15 червня, голова облдержадміністрації Олег Гаваші провів нараду з керівниками Берегівського, Виноградівського та Іршавського районів та м. Берегово, що найбільше постраждали від урагану. На нараді були присутні керівники обласних управлінь МНС, агропромислового комплексу, економіки, фінансове та інші.

Впродовж дня він зобов’язав завершити зібрання повної інформації щодо обсягів завданих збитків, щоб реально оцінити ситуацію. Відтак всю інформацію буде надіслано в Кабінет міністрів України - область звернеться до уряду з проханням надати допомогу на ліквідацію наслідків стихії.

У вівторок запланована робоча поїздка Олега Гаваші на Берегівщину, щоб на місці ознайомитись із ситуацією і вирішити питання надання постраждалим допомоги.

Нагадаємо, 7 червня над південно-західною частиною Закарпатської області пронісся потужний буревій, який супроводжувався сильним градом, діаметр якого сягав 22 міліметрів.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також