Збитки сягають десятків мільйонів: У районі Ніредьгази теж усувають наслідки буревію (ФОТО)

9
0

Угорське місто Ніредьгаза також постраждала від недільного буревію. Кажуть, що буря сталася раптово. Тривала вона недовго, але встигла наробити значного лиха.

Від повалених дерев постраждали насамперед приватні будівлі. А у сусідньому місті Тисавашварі у неділю вдень ураганним шквальним вітром зруйнувано дах міського спортивного залу. Метеорологічна служба виміряли порив вітру - 121 кілометр на годину.

"Ніколи раніше не було міські мешканці не бачило таких наслідків від негоди", - розповів мер Золтан Соке, який одразу вирушив на допомогу населенню.

Реконструкція даху над залом була завершена всього кілька тижнів тому, але вітер зірвав дах і пошкодив ізоляцію - всередину просочилася чимала кількість води. У понеділок на місце події прибули спеціальна бригада альпіністів з ліквідації наслідків стихійного лиха.

Суттєво постраждав відомий безкоштовний пляж та курортну зону поблизу Вашарошнаменя. Тут на наступних вихідних планували провести етап акції PET-Kupa з прибирання сміття та музичний фестиваль.

"Збитки за попередніми даними становлять десятки мільйонів форинтів", - зазначив міський голова Шандор Філеп. Серйозно пошкоджено 4 будівлі, впало кілька стовпів. Люди не пам'ятають такого буревію з тих пір як тут живуть.

Постраждали й інші населені пункти області Саболч-Сатмар-Берег. Наразі всюди відбуваються відновлювальні роботи. Інформації про жертв не поступало.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також