Збитки в 1,5 млн грн: БЕБ повідомило про підозру посадовиці Ужгородської міськради

4273 8

Детективи БЕБ повідомили про підозру одній із начальниць управлінь Ужгородської міської ради у зловживанні службовим становищем та підробці документів на землю.

Як повідомили на Facebook-сторінці Територіального управління БЕБ у Закарпатській області, посадовицю підозрюють у зловживаючи службовим становищем в інтересах забудовників та завданні державі збитків на понад 1,5 млн грн.

"Підозрювана склала завідомо підроблені документи та ввела в експлуатацію два об’єкти закінченого будівництва: торгово-житловий комплекс та багатоквартирний житловий будинок. Введення в експлуатацію відбулось без сплати забудовником пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Ужгорода", — йдеться у повідомленні.

Слідством встановлено, що через неправомірні дії посадової особи у 2020-му році місто недоотримало 1,5 млн грн. Це — кошти, які забудовники повинні були сплатити як пайовий внесок у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури.

Посадовиці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 364 ККУ та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Жінці за скоєне може загрожувати до шести років позбавлення волі.

Коментарі

СС
Степан Сокира

Що це таке - пайовий внесок. Хто ним розпоряджається і куди використовується. Дивно, що за 20 років в Ужгороді не побудовано ні один підземний пішохідний перехід. Ці підземки би зменшили затори на 50 відсотків. Але для наших архітекторів це вища математика..... Жаль....

БІ
Бумер.,В'язниця і конфіскація!

В'язниця і конфіскація!

Б
Бумер.,

З такими треба цацкатися бо вони свої.Ви що,яка в'язниця.Там у міськраді всі такі.

ЗД
Закарпатськи до higаntu

Біла гирка. Зоова дуже дієва і активна особа. Даже на кафе "апріорі" коло пл.Театральна є мармурова плита з її прізвищом.

ЗД
Закарпатськи до higаntu

БІДА гірка. Зтоова дуже дієва і активна особа. Даже на кафе "апріорі" коло пл.Театральна, на в.Набеоежна є мармурова плита з її прізвищом.

ЗД
Закарпатськи до higаntu

БІДА гірка. О.Зттова дуже дієва і активна особа, керує у міськ.раді при многих мерах і при Ратушяку тоже. Даже на кафе "апріорі", на Наберехній, коло пл.Театральна є мармурова плита з її прізвищом.

В
Василь

Постійно брала хабарі всюди грубі порушення при будівництві

В
Василь

Ця одіозна особа за всі десятиліття своєї діяльності нанесла збитки на сотні мільйонів м.Ужгород

Читайте також