Здати аналізи до COVID-19 в Ужгороді та Мукачево можна у неділю

10
0

Лабораторія «Ескулаб» у Ужгороді та Мукачево робитиме ПЛР-тест і тест на антиген без вихідних.

Здати аналізи в неділю – таку послугу впровадила лабораторія «Ескулаб». Як з’ясували у лабораторії, в неділю попит на здачу аналізів є такий самий, а інколи навіть і більший, ніж в інші дні тижня. Зважаючи, що Ужгород та Мукачево є містами, що розташовані на перетині міжнародних шляхів і є великим туристичними і транспортними центрами, особливо затребуваними є аналізи на COVID-19.

Відтепер іноземним туристам або українцям, які вирушають за кордон, здати тест на виявлення антигену або ПЛР-тест в Мукачево та Ужгороді можна, не чекаючи початку робочого тижня. У цьому їм допоможуть фахівці лабораторії «Ескулаб».

Як повідомила Надія Яцишин, керівник пунктів забору лабораторії «Ескулаб», практика відбору аналізів на вихідних добре зарекомендувала себе й у інших містах: «Упродовж тривалого часу декілька відділень лабораторії «Ескулаб» у Львові працюють без вихідних. Досвід показує, що чимало людей здають аналізи у суботу або в неділю, не чекаючи початку робочого тижня. Для когось це пов'язано з зайнятістю на роботі, а комусь важливо отримати результат аналізів, зроблений якомога швидше. Таким чином наші лабораторії допомагають людям вчасно піклуватись про своє здоров’я. Зручно це і тим, хто подорожує, адже допомагає зекономити час та отримати результат максимально швидко до моменту перетину кордону».

Ще менше часу займе тестування на антиген. За словами Надії Яцишин, результати тестування готові вже через 15 хвилин з моменту здачі: «Цей тест дозволить швидко переконатися у тому, чи інфікована людина коронавірусом, а отжедозволяє не тільки запобігти поширенню вірусної інфекції, а й оперативно вирішити, яким чином діяти далі».

Крім цього, у відділеннях «Ескулаб», які працюють у суботу та неділю, можна отримати результати тестів, зроблених раніше в інших відділеннях лабораторії.

Відділення лабораторії «Ескулаб» працюють у неділю з 9:00 до 12:00 за такими адресами:

  • Ужгород, просп. Свободи, 25/1.
  • м. Мукачево, вул. О. Духновича, 60.
  • Телефон інформаційної лінії лабораторії «Ескулаб»: 0 800 503 680.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також