Зеленський, Кличко, Арестович, - українці відповіли, хто з політиків їм найбільше до вподоби і які партії вони підтримують

3
0

Серед державних діячів українці найкраще ставляться до Володимира Зеленського, Віталія Кличка та Олексія Арестовича, а серед партій - до "Слуги народу", "УДАРу Віталія Кличка"

Про це свідчать результати соцопитування, яке проводилося американською компанією NDI за участі Київського міжнародного інституту соціології.

Серед політичних сил українці довіряють партії "Слуга народу" - 46%. На другому місці - політсила Сергія Притули з 32% довіри. На третьому місці рейтингу - партія "УДАР Віталія Кличка" з 31% підтримки.

Опитування засвідчило, що президент Володимир Зеленський подобається 88% респондентів, Олексій Арестович – 65%. До Віталія Кличка позитивно ставляться 63% українців.

Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю. Польові роботи виконував Київський міжнародний інститут соціології. Результати опитування репрезентативні для дорослого населення, яке зараз проживає в Україні та користується мобільними телефонами.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також