Зеленський лідер парламентських виборів. Партія Вакарчука також проходить (ОПИТУВАННЯ)

8
3

Соціологічна група «Рейтинг» провела опитування стосовно популярності політичних сил на найближчих позачергових виборах.

Повна перевага за партією «Слуга народ» – 43,8 %. Далі респонденти підтримують «Опозиційну платформу – За життя» – 10,5% та БПП «Солідарність» – 8,8%. Блок Юлії Тимошенко «Батьківщина» набирає – 7,3%, а партія «Сила та честь» Ігоря Смешка набирає – 5,1%.

Що стосується того моменту, якщо рада внесе зміни до виборчого законодавства і зменшить прохідний відсоток до трьох, то тоді до парламенту пройде партія Святослава Вакарчука «Голос» – 4,6%, Радикальна партія Олега Ляшка – 3,3% та Опозиційний блок – 3,2%.

Опитування було проведено з 16 по 21 травня і було залучено дві тисячі респондентів.

Нагадаємо, що Верховна рада не внесла на розгляд закони про вибори від Зеленського.


Коментарі

В
Василь

Злив уже іде. І винне у цьому зе бидло.

Г
Галя

Питання війни зовнішньої політики країни на РЕФЕРЕНДУМИ невиносяться бо там є таємниця -і ні бізнес-партнер Зеленського Іван Баканов очолив відділ «К» СБУ.Ні одна країна світу цим шляхом нейде.Вкид про реф. нагадує про підготовку до зливу країни рашці.

К
Кіра

Нехай скоріше "Слуги народу" питання про досягнення мирних домовленостей з Росією: винесуть на народний референдум і їх рейтинг буде 3.

Читайте також