Зеленський: Мери, які проти президента, подібні сепаратистам

7
5

Про це він сказав у розмові з журналістами "Української правди", під час візиту до Хмельницької області.

Під час візиту президента, у розмові зазначили, що Кам’янець-Подільський чепурили перед приїздом президента, але той зазначив, чепурять місто мери під себе, адже незабаром місцеві вибори.

"Повірте мені, під нас вони можуть організувати якийсь невеличкий страйк", - сказав Зеленський.

Голова держави вважає, що не всі мери налаштовані проти нього, а ті, хто проти – подібні до сепаратистів, які руйнують цілісність держави.

"Вони налаштовані не проти нас – і це не пафос, – а перш за все проти України. Вчора у мене була розмова з Леонідом Макаровичем Кравчуком... Не можуть мери бути проти президента, проти вертикалі влади. Це – проти держави. Це – чистий сепаратизм, який вони прикривають децентралізацією", - додав президент.

Нагадаємо, Зеленський хотів заразити себе коронавірусом, але вчасно передумав.

Коментарі

А
Антизе

Ти отелепе дурний, мера убрали люди, який він сепаратист??

НР
Няньо Рема

Дебіл.

Г
генерал-губернатор

Хто такий "мери"?

Р
Ррен

Важка шапка Мономаха, це тобі не сценки грати, чи Зеленський забув, на чому виїхав

Х
Холмс

Яке воно хворе на всю голову...... і медицина в цьому випадку мабуть вже і не допоможе. Моделюємо ситуацію: гумориста хворі обрали головним хірургом в лікарні, він починає родити операцію, медсестри кажуть пане хірург, не сокирою треба оперувати, от вам скальпель, і жмут для зупинки крові на нозі не на лію накладають, а хірург каже, сепаратисти віхи всі, агенти Кремля, якщо не підтримуєте Головного хірурга лікарні. А пацієнт тим часом помер, інші хворі розбіглись по сусіднім лікарням..... не оцінили генія медицини.

Читайте також