Зеленський не виключає, що піде на ще один президентський термін

11
15

Про це президент Володимир Зеленський розповів на брифінгу присвяченому першій річниці президентства.

Хоч Володимир Зеленський, йдучи в президенти переконував, що йде на один термін, сьогодні зазначив, що йому може не вистачити однієї президентської каденції і він подумає, чи балотуватися на ще один строк.

"Однієї (каденції - ред.) не вистачить... Я йду на один термін, як і казав. Я бачу, що робота складна, ніхто "спасибі" не скаже, але якщо буде велика підтримка народу України, я зможу про це думати... Буду думати, у мене є чим", — зазначив Зеленський.

Коментарі

Т
труповоз

А если включить фантазию (другого не дано): Крым и Донбасс решили возвратиться в родное лоно. Путина - пуйла найманьци щэзлы. Озброеных людэй - нэма. Какие будут наши первые действия? Активисты погнали в Краснодон. Трэба зробыты тэ, що нэ далы выконаты писля ливуруции гидности - розтрощыты памъятныкы и усе, що повьязано з Молодой гвардией. Провести декоммунизацию в Луганске и Донецке. В Севастополе Уже действуют Тягныбок и Фарион. Их давняя мечта его переименовать. А что делать с населением? Они же поголовно - москали!

СУ
Слава Украiнi!!!

Володимире, ти своэ вже зробив! Вали кудись.... Разом з Потрошенко....Фарiон прихватiть з ii черевиками. Нам треба повернути НАШКРИМ та Донецьк з Луганськом.

0
004

Але головне щоб не забрали мою секретну лабораторію по виробництву крокодила і амфетаміна, бо без дози я не можу.

0
004

МОЗ може поставити питання перед урядом: коли з України заберуть секретні бактеріологічні лабораторії США?! Одна з них знаходиться в Ужгороді, а також в інших обласних центрах нашої Батьківщини, за різними даними - 13-15 лабораторій.

А
Айно

Одному кацапському потворцеві Івану Дєрьмоєдову в результаті водко-метадонового приходу почалися мерещитися жидо-масони, бандерівці, Сорос, Ктулху, рептилоїди, ілюмінати, і він пішов на закарпатські сайти гадити у коментах під іменами Айно, Треш, море, Фері, Чуня, Радар, Святослав, Медицина, 1, 000, 111, 555, 455, 666, 777, 6969, (__о___), 8===в, і т.д.

В
Вано

Наxyй най іде, гівно чортове!!!

А
Айно

Один потворець змінив іншого потворця, що прийшов до влади в результаті жидо-бандерівського держперевороту.

Й
Йоушко

ДО другого термину може Украини небути!

Р
Р

Який ще президентський термін? Досить.

C
cecslrf

Дуже він шось уверенний в собі! ,якраз сьгодні жунрналісти задавли йому запитання,чому у владі тридцять людей з 95.кварталу,тоді шоооооооооо це як не кумовство.Тим більше ,такі як Юзик ,Сивоха іт.д не мають ніякого відношення до єкономіки,я в шоці клоуни рулять ,ні в одній державі немає такого.В державі повно розумних,грамотних людей,ясно шо молодьож буде тікати з такої держави.

П
Петя

В жопу най іде чорт кончений,нихрена не зробив і не зробить,олігархи зламали його!!!!

V
Volodymyr

У ростов, вже може йти ,чорт запроданський!!!

П
Правда

Запомните эти слова! К Новому году Зеля уйдёт. Скажет что простите, не осилил.

І
Іван

Може і піти...

ВБ
Вот блін

В гузло би ся ще раз пушов... а не в президенти!

Читайте також