Зеленський погодив призначення Данілова послом у Молдові та зробив кадрові зміни в ОП

34
0

Президент заявив, що погодив призначення колишнього секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексія Данілова на посаду посла в Молдові. Також Володимир Зеленський замінив двох заступників керівника Офісу президента.

Зеленський продовжив, що Молдова є надзвичайно важливою для України державою з огляду на безпекові виклики та двосторонню взаємодію.

"Погодив його (Данілова.- Ред.) кандидатуру як посла нашої країни в Республіці Молдова. Він говорив мені саме про таке бачення своєї подальшої роботи на Україну", – додав голова держави у вечірньому зверненні 29 березня.

Президент Володимир Зеленський звільнив двох заступників голови Офісу президента Андрія Єрмака Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова та призначив на їхнє місце Ірину Мудру та Олену Ковальську. Відповідні укази від 29 березня опубліковані на сайті президента.

Довідково: Дніпров був призначений заступником керівника Офісу президента 9 липня 2021 року. Смирнов працював на цій посаді з 10 вересня 2019 року. Згідно з інформацію на сайті президента у Єрмака, 10 заступників.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також