Зеленський пообіцяв розібратися з обмеженнями на пересування військовозобов'язаних

13
5

Президент Володимир Зеленський вимагає роз'яснення від Генерального штабу щодо порядку отримання якихось дозволів для військовозобов?язаних, призовників і резервістів.

"Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження порядку отримання якихось дозволів для військовозобов?язаних, призовників і резервістів … Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень".

Нагадаємо, в Генштабі повідомили, що для виїзду за межі областей військовозобов'язані мають отримати дозвіл.

Після обурення суспільства, у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає зміни до порядку виїзду призовників, військовозобов'язаних та резервістів за межі їх місць проживання.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

7
789

Все залежить від ваги зобов'язань... Грошовий фактор не відмінили?

Б
Бачі

Рано Середньостатистичний речник у пагонах каже же возитися в другу область не мож. Каже шо то в законі написано щи боло у 1992році Лем з 24лютого они не віділи шо то там боло записано, а типирь прозріли. Динь Залужний і юрист ВСУ роз'яснювуть. Шо то лем про зміну міста проживання, а не про переміщення у другу область на рибалку на пувдня. Вичур найвєлічнєшій геній-рукавадітєль свому головнокомандувачу армії під час війни, як і все - не розобравшися ни у чому - грозиться же без мене не принимайте закон 1992року. Сьись серіал бов случайний, ци по сценарію? ГЕ? Зробилисьмесяразом! Маєме!

М
Міша

Порядку не було і не буде ,кругом -корупція.Все щось нове придумають,щоб з людей гроші жерти...

А
Ашлок

Сами не знаете шо хочите... То раз так то пак так....

ЦЗ
Циган з Бороп-Телепа

Мож написати то , шо думаю ? Чи туй модери коменти перероблюють?

Читайте також