Зеленський про завершення доби: "Сьогодні наші захисники зробили дуже багато" (ВІДЕО)

9
0

"Сьогодні Росія атакувала всю територію України. І сьогодні наші захисники зробили дуже багато," - сказав Зеленський.

137 українців загинули, 316 поранено. Всі прикордонники, які перебували на острові Зміїний, – загинули. Їм буде присвоєно звання Героїв України посмертно. Про це у зверненні заявив президент України Володимир Зеленський, його цитує Радіо Свобода.

«Слава Збройним Силам України! Хлопці й дівчата, наші захисники! Ви блискуче захищаєте країну проти однієї з найпотужніших держав світу. Сьогодні Росія атакувала всю територію України. І сьогодні наші захисники зробили дуже багато. Захистили майже всю територію України, яка зазнала безпосередніх ударів. Відбивають ту, яку ворогу вдалося зайняти. Наприклад, Гостомель під Києвом. Це дає більше впевненості столиці», – сказав глава держави.

Так, за попередніми даними, за словами президента, ми втратили за сьогодні вже 137 наших героїв – наших громадян, з них 10 офіцерів, поранено – 316.

«На нашому острові Зміїний, захищаючи його до останнього, всі хлопці-прикордонники геройськи загинули. Але не поступилися. Всім їм буде присвоєно звання Героя України посмертно. Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за Україну. Сотні поранених. Я вдячний усім, хто рятує людей зараз і допомагає зберігати порядок в державі», – наголосив Зеленський.

«Ворог завдає ударів не тільки по військових об'єктах, як заявляє. Але й по цивільних. Вони вбивають людей і перетворюють мирні міста на військові мішені. Це підло й ніколи не буде пробачено», – наголосив президент.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також