Зеленський прийняв виклик Порошенка та йде на дебати, але за певних умов (ВІДЕО)

1
15

Кандидат у президенти Володимир Зеленський оголосив що йде на дебати, але поставив чинному Гаранту свої умови.

Володимир Зеленський прийняв виклик Петра Порошенка та візьме участь у дебатах.

Проте кандидат у Президенти поставив чинному Гаранту вимогу провести дебати на НСК "Олімпійський" перед глядачами та всіма журналістами.

— Кандидати обов'язково мають пройти медичну експертизу довести народу що серед них немає ні алкоголиків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий Президент, — додає Володимир Зеленський.

Також, лідер першого туру президентської гонки вимагає від Порошенка вибачень за слова про "маріонетку кремля, "малороса" та назвати Зеленського кандидатом в президенти.

На роздуми Петру Порошенку, Зеленський дав 24 години.


Нагадаємо, чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що у другому турі, куди вірогідніше виходить він та Зеленський, повинні бути дебати.

Коментарі

9
98765

Выборы отлично показывают процент идиотов в стране. И тенденции к увеличению или уменьшению их доли в общем населении. У нас собралось больше 30 процентов по стране

0
04,02

Усякоє стадо достойноє свого пастуха.Розумні хочуть вудочку,щоб самим ловити.А стадо любить популістів.Не все нове добре...

A
ads

се ай наш газда

Г
ГУЦУЛ

ВАСИЛЬ ВАСИЛЬЦЕВ тікай нафіг в ГОНДУРАС

В
ВасильВасильцев

І ще, не хотів би ставити хрест на Україні і трагізувати цю всюситуацію- це демократія. Зеленський цілком вірогідно виграє і, він людина нова, можливо будуть якісь зміни на східному фронті, можливо будуть якісь кардинальні "розкуркулення". Це вірогіднр, але я б не ризикував, бо лотерея... Бажаю всім добра, розуму, гармонії і, не ідіть у стаді- майте свою думку!

В
ВасильВасильцев

Шановні василі. У Президента ЦУКРОВИЙ діабет 1 типу. Перед тим, як коментувати щось, бажано поцікавитися, а не їсти то, що вам кормлять. Це перше, друге- на жаль, приблизно знаючи електорат пана зе- стадіон, якраз то місце де треба думати і аналізувати, головне, аби було понятно коли хлопати і піщати.

Д
Друг

Можливо як блогер і норм чи гуморист Но не як президент, моя думка взагалі не було в бюлетнях не одного нормального кандидата

Х
Ханига

Петя не прийде, скажуть не його рівень і це не серйозно. Боягуз.

В№
Виборець №5600397

Красава. Поважаю

ДF
До F

Я нічого не зрозумів :) Треба вчитися виражати свою думку. Крім великих літер є ще крапки, коми... і не ВолодимЕр, а ВолодимИр!

М
міклош

і поліграф най пройде порох, чи знав шо п...ть у армії

F
F

КРАСАВЧИК І ВІН БУДЕ ПРЕЗЕДЕНТОМ я про Володимера ОДНОГОЛОСНО НА"УЙ і КРАПКА

В
виборець

а клоун най тоже принесе всі справки,щось не вірю што він адекватний )))

W
waw

Алкоголик завжди опухнутий и злий по п янцi синдром такий

В
Василь

Ахах)) порох не пройде навіть комісію на дебати, з своїм алкоголізмом... Виглядає як хрон якийсь!

Читайте також