Зеленський призначив Оксану Маркарову послом України у США

15
24

Президент Володимир Зеленський підписав указ № 75/2021 про призначення Оксани Маркарової надзвичайним і повноважним послом України у Сполучених Штатах Америки.

Як повідомили в Офісі президента, вітаючи Маркарову з призначенням, Володимир Зеленський зазначив, що її кандидатура має три ключові переваги: патріотизм, високий фаховий рівень та дуже позитивне сприйняття у США.

Зеленський наголосив, що пані послу необхідно зосередитися насамперед на налагодженні ефективного діалогу з адміністрацією нового президента США Джо Байдена. Також необхідно активно працювати з Конгресом США, підтримувати постійний діалог із законодавцями та зміцнювати двопартійну підтримку України.

Зеленський акцентував увагу на важливості залучення США до процесу врегулювання на Донбасі, а також до зусиль з деокупації Криму, а також приділив окрему увагу необхідності посилення санкцій США проти Росії, зокрема щодо проекту "Північний потік – 2".

Принципово важливою є й підтримка Вашингтоном євроатлантичного курсу України, передусім у питанні ухвалення рішення НАТО щодо надання Україні ПДЧ.

"Також я впевнений, що Оксана Маркарова покаже приклад у розвитку економічної дипломатії: у залученні прямих іноземних інвестицій в Україну, у просуванні українського експорту та відстоюванні інтересів українського бізнесу, що є особливо важливим питанням для всіх наших дипломатичних представників і чого я від них вимагаю", — наголосив Володимир Зеленський.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1

1, 000, 666, 555, 444, 333, 6969, чуня, море, Фері, Радар, Святослав, Іван, Ха!, Айно!, Треш, Медицина, Свобода, Питання... Соросанутий рашистський спамер скоро спаскудить усі числа і слова.

1
1

Посолкиня, продавчиня, астрологиня, дегенератиня... Майдануті уроди спаскудили не лише країну, але і українську мову.

О
Останнім

Я спамераст чи флудераст? А може я навіжена медведчуцька хвойда, що остервеніло гадить тут однаковою маячнею? Питання філософське... Однак.

О
Останнім

Вона посолка чи посолкиня? А може вона не полюбляє чоловіківі? Питання філософське... Однак.

О
Останнім

Я спамераст чи флудераст? А може я навіжена медведчуцька хвойда? Питання філософське... Однак.

О
Останнім

Вона посолка чи посолкиня? А може вона не полюбляє чоловіківі? Питання філософське... Однак.

О
Останнім

Я ватоголове спамерське дурло чи дупло?

О
Останнім

Вона посолка чи посолкиня?

ДН
до нижнього

Давно пора.

Д0
До 01.032021 01:46

Файно файно. Написано до дибіла ниборе не думати ош ти себе так цінуєш і взивашся. Без коментарів іду гет з сайта.

Д2
до 28.02.2021 23:42

"Ти даже не уявляєш з ким переписується. " - чого це я не уявляю? Ти ж Васька Сракатош, тебе алкашню всі в вариші знають!

ДН
до нижнього

Блін, [b]п'янь[/b] до тебе не дійшло, сказано тобі - вали з цього сайту і не пхай сюди своє тупороге гуканське рило! Приперлося якесь вбухе чмo обсикане і щось тут лепече "словаки ми на грануцю пувіли бубу муму дубрі бубрі тать вать х..ять гойта ішта йоу боу". Геть звідси! І поки не навчишся по-людськи і осмислено писати - сюди не прилазь!

ДД
До дибіла

Ти даже не уявляєш з ким переписується. А нижньому коментови десь ся підписав руснаком ти за себе файно, файно всё написав, Я з тобов согласен ко ти є. :) :) :) Вто лим дибіли такоє пишуть.

Р
Руснак

Словаки ми на границі уповіли ош я ни лісокрад а тупорога пянь рвань і щи й наркомань і кіть ся не лишу туй писати то накопкают ня лабами і дадут копачем по мойому копченому рилови.

ДН
до нижнього гукана

А ти взагалі нічого тут не пиши, бо ти тупий безграмотний лісокрад.

ДД
До дибіла

Не підписуйся чужими іменами ума не хватає собов підписатися чи очко жим-жим напиши герою кось. лим обисрати хочеш никай учислю кось радості мало буде.

Р
Руснак

Його перебачте штось я замного палинки упив і докус ня понесло. Словаки мені на границі уповіли ош я тупоголовий гукан і оби йшов до фраса уд границі і не мішав ім робити.

Р
Руснак

Я лем бем боло боло повів удвів п'янь вать рвань тото сесе Америка Гамерика ни што тото лим бим вим руснак сомаряк ціганяк.

Р
Руснак

Пак най буде фатаст. Я лим уповів вто што ми словаки на граници казали. Каждому своє. Лим ко командує кого на якої місто класти? Ни Америка каже што мають робити.

Р
Руснаку

Жюль Верн? Фантаст?

Р
Руснак

Пак ісю най туда заженут та буде ПОСЛИЦЯ украіни. А вті старі посли що їх там (послали)???Вже і так за нас словаки на граници кажуть ош вуд України лим назва обсталася. Скоро прапор поміняють на америцький. А тот україський мош буде не зняти. Та будут мати словаки границю з америков.

Г
Гукан

Ще одна ослиця! Переставай жерти все пIдрят, в два горла, нехарна потвора !

П
проктологиня

Пані Оксані не так треба послитися, як здоров'ям впритул зайнятись - щитовидка той-во. Даруйте, але діагноз на поверхні

НВ
не вірно

Згідно свіжого діючого українського правопису вона ніяка не "пані посол"! Міністерка, політикиня, гінекологиня, хірургиня - отак зараз. А вона - повноважнa послиня або послиця - кому як краще

Читайте також