Зеленський призначив Віктора Микиту головою Закарпатської ОДА

24
20

Відповідний Указ 10 грудня з'явився на сайті Офісу президента.

Згідно з Указом президента, новим головою Закарпатської ОДА призначено полковника СБУ Віктора Микиту.

Під час зустрічі в Офісі Глави держави Володимир Зеленський вручив новому очільнику Закарпатської ОДА службове посвідчення та висловив переконання, що його досвід і знання рідного краю сприятимуть ефективній роботі на посаді.


Хто такий Віктор Микита

Віктор Микита народився 1979 року у селі Ільниця Іршавського району Закарпатської області. У 1998 році закінчив Закарпатський лісотехнічний технікум («технологія, економіка і планування деревообробки», технолог-економіст), у 2002 році – Національну академію внутрішніх справ України («правознавство», юрист).

Починаючи з 1999 року, працював за фахом на низці підприємств, зокрема на УДППЗ «Укрпошта», а з 2003-го – у правоохоронних органах на різних посадах.

Віктор Микита одружений, виховує чотирьох дітей. У 2013 – 2014 роках служив у Донецьку, а у 2015 – 2018 роках був керівником так званого відділу «К» – спецпідрозділу СБУ Закарпаття по боротьбі з організованою злочинністю. До призначення головою Закарпатської ОДА працював заступником начальника Управління СБУ у Запорізькій області. Під час засідання Уряду 9 грудня Віктор Микита зазначив, що є працівником СБУ, родом із Закарпаття, працював у сфері туризму та підприємництва.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Местний

А що народу області з цього-0 (зеро) .....

М
Мукачівець

Якого обрали , такий і призначає....

Б
Берегово

Зельонка рушить по повній програмі

У
Ужгород

Весь китай на границі він контролює

Ш
шофер

Да, кристально чистий мент,має квартири, машини, 4 каміони(фури).Де таке було при Союзі, аби мент чи КГБшник стільки мав майна?Знав одного начальника КГБ в Чопі, так він жив у цуравій 2-х кімнатній квартирі.

П
Правда

Жалко закарпаття, одні гукани дорвалися до влади,пасли би овець, більше толку було би

Ц
Ціґань

Скорше смерека

ИП
Иван Попович

Золото Карпат!!!

К
Ковбаско

Наш!!! Ильницький!!!

ГН
Геть наркоманів!

Віктор покаже усім.

NR
N R G

зеленський мусить показувати якусь "роботу", тому і тасує колоду, як шулер. а результат буде такий самий як і при бондаренкові, петрові, полозкові. тобто -- ніякий. інвестицій не буде!

Ш
Шмірглі

Опять новий, цікаво кілько продержиться, робиме ставки. А дале ізясь нова лотерея

7
77777

Віктор Микита одружений, виховує чотирьох дітей. У 2013 – 2014 роках служив у Донецьку, а у 2015 – 2018 роках був керівником так званого відділу «К» – спецпідрозділу СБУ Закарпаття по боротьбі з організованою злочинністю.

7
77777

Починаючи з 1999 року, працював за фахом на низці підприємств, зокрема на УДППЗ «Укрпошта», а з 2003-го – у правоохоронних органах на різних посадах.

7
77777

ИНФОРМАЦИЯ К РАЗМЫШЛЕНИЮ!!!! Поле 'Ваш коментар...' містить лайливі слова Віктор Микита народився 1979 року у селі Ільниця Іршавського району Закарпатської області. у 2002 році – Національну академію внутрішніх справ України («правознавство», юрист). Починаючи з 1999 року, п

П
Паша

Людина слова та діла! Всі хто знають Віктора особисто - скажуть про нього добре! Вороги, яким наступив на хвіст - будуть позаочі ображати! Успіху та мудрості на нелегкій стезі

7
77777

ИНФОРМАЦИЯ К РАЗМЫШЛЕНИЮ!!!! Кириленко Павло Олександрович Народився 5 травня 1986 року у м. Макіївка, Донецька область. Освіта У 2008 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію «Юрист». Трудова діяльність В органах Прокуратури України працював з липня 2008 року. За 11 років служби послідовно обіймав посади: помічника прокурора, прокурора відділу, заступника прокурора, прокурора Генеральної прокуратури України, начальника слідчого управління. 22 вересня 2017 року наказом Генерального прокурора України призначений військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України. 5 липня 2019 року Указом Президента України №482/2019 від 05.07.2019 призначений на посаду голови Донецької облдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації. Одружений, має двох дітей. ----------------------ЮРИСТ__________ЗОНА БОЙОВИХ ДІЙ-!!!!!!!!

7
77777

ИНФОРМАЦИЯ К РАЗМЫШЛЕНИЮ!!!! Гайдай Сергій Володимирович Посада Голова Луганської обласної державної адміністрації з 28 жовтня 2019 року Дата народження 06-11-1975 Місце народження м. Сєвєродонецьк Луганської області Освіта Має дві вищі освіти. Закінчив Приватний вищий навчальний заклад «Хмельницький економічний університет», фінанси і кредит, спеціаліст з фінансів і кредиту, Національну академію державного управління при Президентові України, публічне управління та адміністрування, магістр Трудова діяльність Працював на керівних посадах приватних підприємств міста Києва у 2000-2015 роках. З 2015 року до 2018 року - голова Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області. Останнє місце роботи до призначення на посаду - радник патронатної служби голови Закарпатської обласної державної адміністрації Бондаренка ----------------------ЕКОНОМІСТ__________ЗОНА БОЙОВИХ ДІЙ-!!!!!!!!

П
Піпо

Коли уже у нас буде ҐАЗДА??!! У тому розумінні ош обо людина розуміла на яку посаду попала і што має робити для людей і краю!!!!

П
Піпо

#банутися мож… чи се нас так луплять-чи се ми самі заслуговуємо на таке лайно у владі…

Читайте також