Зеленський сміявся до сліз: Закарпатка виграла 50 000 гривень у «Розсміши коміка» (ВІДЕО)

37
7

Доволі відома гумористка в жанрі стендапу Валерія Мандзюк з Тячева стала переможницею Різдвяного випуску гумористичної програми від 95 кварталу.

Неординарний, але дуже дотепний гумор прийшовся до смаку як публіці, так і Володимиру Зеленському та Євгену Кошовому.

Дівчина відразу застерегла, що буде жартувати про власну багатодітну сім’ю. Місцями це було дуже по-дорослому, але завжди – дуже смішно.

Коли Валерія виграла 50 000 гривень, Ігор Ласточкін, один із ведучих програми, запропонував їй спробувати виграти 100 000, але дівчина відмовилася і забрала гроші.

Дивимося разом, як це було. Також радимо переглянути, як свого часу тріо гумористів з Мукачева вразило Володимира Зеленського на цьому ж шоу.

Коментарі

ДМ
до Мукачівець

В цьому жанрі коміки розказують,наче про себе,але не обов"язково це правда.Це ж гумористична програма.Якби моя донька так достойно виступила,я був би щасливий.Я впевнений,що її сім"я зробить так само.Зеленський похвалив,Ласточкін взагалі "в шоці"був.Можливо у вас просто відсутнє почуття гумору.

КЖ
кацапоклоуну Женєчці

Блін, кацапський примітивний троль. Ти уже усіх тут достав. Кажи нехай тобі кремлядьські хазяїни напишут нові методички, обись ся вже так примітивно "не палив"

Є
Євген

Шкода, що громада коментаторів Мукачево того гумору не зрозуміла й не підтримала. Вочевидь сумнівні жарти Заленського про українців їм ближчі й зрозуміліші...

М
Мукачівець

Не знаю з чого тут сміялися. Жарти взагалі не смішні, та ще й піти заради грошей сімю висміювати. Це нонсенс!

В
Василь

Як на мене то на 50 000 вона не тянула, були набагато смішніші виступи, а вони не сміялися

Я
Я

Умнічка!!! дійсно від душі посміялася!!!

М
Мукачівець

Молодчинка!!!

Читайте також