Зеленський: Танки та бронемашини окупантів тепер працюють на нас (ВІДЕО)

9
0

Офіс президента опублікував чергове відеозвернення президента України Володимира Зеленського.

Пропонуємо вам основі тези Володимира Зеленського під час чергового звернення:

  • Масштаб загрози державі – максимальний. Окупаційний контингент вже завів на нашу територію майже усіх, кого збирали для вторгнення в Україну. Але і масштаб нашої відповіді – максимальний. І це два різних слова "максимальний". У них – і у нас. У них – тільки техніка. По максимуму. У нас – до техніки ще народ...
  • "І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі". Сьогодні день народження Тараса Шевченка. Це наша давня мрія. Це його мрія. І вона жива! І цілком реальна.
  • Наші військові і тероборонівці змогли поповнити арсенал нашої техніки за рахунок багатьох трофеїв, які взяли на полі бою. Танки ворога, бронемашини, боєприпаси – тепер працюватимуть на нашу оборону.
  • Российские солдаты! (...) Вы ещё можете спастись. Если просто уйдёте. Вас здесь ничего не ждёт. Кроме плена или гибели, вы забираете наши жизни и отдадите свои. И мы знаем – у нас есть перехваты – что ваши командиры уже всё понимают.
  • Україна з першого дня російського вторгнення повторює партнерам: якщо ви не закриєте небо, ви будете також відповідальні за катастрофу, масштабну гуманітарну катастрофу. (...) Це гуманітарний обов?язок світу – реагувати. Але... Рішення немає.
  • Є офіційне рішення Польщі передати літаки на відповідну базу – американську базу. Ми також маємо підтвердження, що домовленість американської сторони з Польщею – досягнута. Але при цьому чуємо, що пропозиція Польщі нібито необгрунтована. І це кажуть у Вашингтоні. Тож коли буде рішення?
  • Вчора нам нарешті вдалося організувати гуманітарний коридор. З міста Суми у Полтаву. Врятували 1600 студентів і 3,5 тисячі жителів міста.
  • Сьогодні зробимо все для продовження роботи гуманітарних коридорів. Суми – Полтава. Ізюм – Лозова. Енергодар – Запоріжжя. Маріуполь – Запоріжжя. Ворзель, Буча, Бородянка, Гостомель до Києва. Наші урядовці та військові створили всі умови. Якщо буде хоч один постріл – повна відповідальність на окупантах.
  • Вночі повернулась наша делегація з Білорусі, з переговорів. Заслухаю їх доповідь. Будемо готуватись до наступних раундів переговорів. Заради України. Заради миру.
  • Ми отримуємо різні сигнали про те, що деякі політики знову шукають ниточки в Росію. А деякі інші – знов працюють на розкол, всупереч єдності. Хочу сказати одне і тільки один раз: я бачу, що ви робите. Якщо я почую ще один сигнал, відповідь буде швидкою. Як і належить у воєнний час.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також