Зеленський у привітанні згадав про Закарпаття на угорській мові (ВІДЕО)

18
48

Українською, кримсько-татарсьокою, російською і навіть угорською мовами президент України звернувся у привітанні з Новим роком.

Також після привітання президента Україну вітали в усіх областях. Від Закарпаття вітання передавала співачка Аліна Паш. На угорській президент говорить після другої хвилини.

Коментарі

S
strijko

Но кідь такий фігляш пошов вуд Президента мадьяр беселни, то на сятий вечур чекаєме ответочку вуд мадьярского міністра Петера Сійярто "Рожденство твоє христе боже..." Мож конешно і на челеное вино заскочити , із сюрпрайзом ( кідь не шкода ) , дашто веричи колядникам...

Д1
До 13:38

Та ти так не нервуйся. Упий паленки , таким як ти це допомагає.

Б
Бийло

Што такоє є оноє, пак сякоє лем тото є. Береме пак мечеме пак кромплиме, ні бе, ні ме. Цімбор-цібзер пак тото, лем ото і щи й не то. Чехи, брехи неваловшні, ціганморе пак шіковшне. Туйка чуйка лем бем веме,ми траву смалить ідеме. Пак трава а сяк гашиш, штрімфля паленка киш-миш.

Б
Бийло

до 02.01.2020 12:30 Рости великий і розумній! Началося з того ош ти себе вів як ото бидло на што я звернув твою увагу. А теперьки мичеш стріли називаючи інших тим чим ти себе показав самий) Молодееець!

ДН
До нижнього русуна

73% - му стаду щось пояснювати це даремно витрачати час, тим більше коли воно ще і української мови не знає. Продовжуй лемкати ,бемкати ,гойтати і гіштати.

Д0
до 02.01.2020 12:30

Балабол гірше гомосятіни! Сам ісь уповів ош чекаш а тепер вжек не чекаш. іди ся дожени бо сам не доганяєш ош шо туйки ся обговорювало - скорше горохом стіни пробьєш

ДБ
До бидла 00:21 ,00:37.

А я від тупого бидла, для себе нічого і не чекаю.Ти настільки тупий ,що не зміг осилити зміст написаного.Ти є еталонним представником 73 %-го стада.

Д0
ДО 02.01.2020 10:35

Діду ти майже із 73 процентових

Д
Дідо

Зе найліпший президент, і лиш неадекватні порохоскоти типу ліваків, любок, черкаїв і прочі говноїди-порохоботи вважають мародера парашенка патріотом, а Зе зрадником. Ідіоти кончені.

Р
Рутен

Вадьтеся не вадьтеся чилядь айбо русинів і словаків не привітав.Він майже на нас розсердився за вибори в ОТГ бо *слуги * там непройшли.

С
сравните

https://www.youtube.com/watch?v=4AfE5ovn7vE вот вам и все сказано. Кому не нравится - сравните и задумайтесь

Ю
Юрій

То так смішно коли 8% зомбо порохоботенят обговорюють Зеленського. Аж їм піна з писка лізе оби угодити господарю. Що за цуравий гриваник не зробиш...

Б
Бийло

до 02.01.2020 00:14 Можеш чекати докіть не посиніеш))) Тобі нико нич не заборгував.

ДН
До нижнього 00:14

Іди полічися ато тобі очі позакладало от депресняка

ДН
До нижнього 00:07

Вашому 73 % - му стадові не помішало би подивитися цей фільм ,можливо комусь із вас і поправилося би у голові .Але напевно я забагато від вас чекаю.

Б
Бийло

до 01.01.2020 23:50 Так весело ош ти такий весь модний(на) називаш людей совками а сам фільм який в совковії знімали цитуєш))) До тебе не доходить ош ми туйки Зеленського обговорюємо та його вітання! І після сього ти ще дашо мелеш про розум... Нигдам не вірив ош се буде ідеальна влада, такого не буває, того твої доводи про те що я повірив у файного "зе" повіривши в ту всю агітацію елементарне трололо ради тупого самоствердження! Тебе влаштує монархія? Можеш дале йти позерати своє буратіно))))

С
Справедливий

Хлопці , не вадьтеся мижи собов , маскалям на радість. Держава має стояти на файному фундаменті , що не повіш за теперішню країну. Зато й стіни розходяться у боки .

ДН
До нижнього 23:26

Ти типовий представник 73%-го стада ,обмеженого , не здатного сприймати інформацію і критично мислити .Але ви цього ніколи не визнаєте ,тому що розумово не здатні це зробити. В дитячому фільмі "Пригоди Буратіно" про подібних тобі є слова : "На дурака не нужен нож , ему с три короба наврёшь и делай с ним что хошь." Велика біда ,що у нас діє закон про загальне виборче право .В один момент тупий натовп може знищити досягнуте розумом ,потом і кров'ю.

Б
Бийло

до кось Я йсе знав, ну за художників так точно. Файнось уповів, аж мало ганьба стало)) Но сам кажеш ош "зе" західноє то шось страшноє. а ко їх завіряв, чи набирав? Вун мав побзерати ош кого лобіюють пуд його крило.

К
кось

Щосьте читали останньоє? Кроме Чучки "про гнуй"? Яких художників знаєте? Колисьте боли у театрах? Яких наших музикантів любите? Уявити не можете кілько талановитих людей туй жиє і поняття не маєте чим жиє Закарпаття. У нас жиють прекрасні люди і перестаньте нас уже ділити і стравлювати. Шо не новость - то травля. Я не в захваті від "новоє - доброє, а страоє - цуравоє". Більш дебільного слогана я в жизні не чув. Но се в репертуарі Кривошеева - у нього з юмором усе проблеми були. Закарпатська команда у Зе - то катастрофа. Бондаренко по сравнєнію з усякими Пекарями і Ноунеймами як небо і земля. Часом кажеся, що месні напудили Зе-команду, бо так феєрично потірятися ще треба уміти, а платити їм нико не буде. Привітання було файноє, а заціпитися мож хоть за шо, лем людина стараєся в отлічії од команди свої. Венграм дав посил, що їх нико не заставляє забовати мадярську - цініть, любіть і захищайте, але вчіть державну щоб міліонам інших українців могли щось за себе сказати.

К
кось

Що за люди? Чому так важко просто порадіти? Це найкраще привітання за останні роки і нарешті спроби об'єднати, а не розділяти українців. Це привітання з кожної області устами відомих корінних жителів, а не prime-time for mr. president. Хочете говорити по-нашому? Будь-те добрі - говоріть. Нико Вас не сперать. Кось каже же русинів ниє ци щось поганоє в сторону русинів? Нигдам такоє не чув. Говорю як муй няньо і дідо говорили і нико на ня пілло не позерать. Із мадярами на базарі иппен так ся договрю як з любим чилянником. Срібна земля усе бола заселена самими разними народами і ніє такого народа, представітєлі якого нигда туй не жили. Треба цінити таку свою особенность, а не гавкатися. Кось мішать русинам писати, іздавати, популяризувати діалект і звичаї? Вам лем би погавкати, а по факту поняття не маєте шо то є. Дале клітки нич не видите. Я усьо Закрпаття обходив і об'їздив, а Ви що про наш край знаєте?

Б
Бийло

до 01.01.2020 22:33 Ти зараз сам показуеш свій рівень - нижче плінтуса! Туй люди коментують новини а не чужі коменти. ПО СОБІ ЛЮДЕЙ НЕ СУДЯТЬ!!! Твої слова суперечать самі собі тому з тобою як із тою стіною - мож у теніс забавити :D до Адміністрація сайту дуже шкода ош ви починаєте модерувати коменти лем тоди, коли починають писати неприємну владі правду, іноді провокативну. А коли всяке бидло починає розводити срач то ниє ниякої реакції!

ДН
До нижнього

Нє ,хлопчику за клоуна в більшості і голосували люди з низьким розумовим рівнем.На жаль освіта совкового типу плодить таких інтелектуально відсталих людей ,які не здатні мислити аналітично.

Д0
До 01.01.2020 21:13

Я на своїй землі, МАЛФО

Б
Бийло

до 01.01.2020 21:11 Поки бачу лем то шо Ви показуете своїм месейджем - типове бидлікус, Освіти не вистачило на те аби розрізняти політичну обізнаність з рвнем IQ? Далше не виджу з ким говорити, раджу виявляти більше поваги до людей.

Д1
До 18:33.

То вали в свою словакію ,будеш там русняком ,а в Україні воду не мути .

ДН
До нижнього 19:14

Це показує твій низький розумовий рівень ,як і 73% населення.Ви типове гомо совєтікус.

Б
Бийло

до Мукачівець 01.01.2020 17:27 Все вірно уповів! Я раніше, наЇвний, вірив ош воно буде краще, ош будуть будувати а не красти... а дарма - актор залишився актором от і все. P.S. сам голосував як і більшість, думаю більшість, українців - проти пороха

М
Містний

Ditrih 01.01.2020 13:12 Stalina nema,але в 1946 за одну ніч зумів зробити з русинів українців хоча РУСИНИ є КОРІННИМ НАСЕЛЕННЯМ сьогоднішнього ЗАКАРПАТТЯ.В сусідніх Словакії Чехії Угорщині Румунії і ін. русини визнані окремим народом . І знайте все в нас є і мова і традиції і рідна земля на юг уд Карпат.

ШБ
Шмірґлі бачі

Мож било ше і по рускому привєтствовать, а то дідико (дєдушка) в копоршови пєрєвєрньотса

К
корчи

молодец!

Ш
Шоумен

то така мадярська, як у мене китайська.я даже не зрозумів, що він каже. так собі, здалеку пливло, на гів-но похоже.

М
Мукачівець

Зеленський не згадав , а йому , як і водиться - написали текст . На екрані . І щоб угодити більшості , прийнято "згадувати" тих , хто найбільше "на слуху" .

М
Мукачево

Русини живуть по всьому світі . США , КАНАДА , АРГЕНТИНА , НОВА ЗЕЛАНДІЯ , АВСТРАЛІЯ , практично в кожній державі ЄС ..... В Україні , чомусь, РУСИНІВ визначили в Києві як меншину ? А насправді, РУСИНИ є КОРІННИМ НАСЕЛЕННЯМ сьогоднішнього ЗАКАРПАТТЯ .

С
Справедливий

А "расЄянЄ" завжди лізуть туди , де є сформована модель суспільного життя, цивілізація . Для чого ? Для того , щоб руйнувати . Варвари.

ДН
До нижнього

Тебе як сюда занесло ,кацап ?

Д1
До 15:34

Все россияне восхищены поздравлением господина Зеленского. Гуглите.

W
wowhn

До Вела підтримую 14 59

ДB
Для Bela

Для этого нужно было поздравить жителей Украины на одном общегосударственном языке. Например, как Путин. И вопросов не возникло бы.

B
Bela

Он не згадав ,а просто выразил своё мнение о том, что каждая нация должна сохранять свою мову . Если не говорил на всех языках ,на языках всех нации которые проживают на Закарпатье ,от этого не надо делать вывод ,что он против румынского или русинского языка . Он поздравил С Новым Годом всех граждан Украины. Его поздравление, было просто человеческим .

П
Пром

Не згадали не лише русинів, але і словаків.

ДР
До русуна містний дідо

Вас санітари в дурдомі кожен день вітають ,коли дають уколи.

І
іштван

Дурний той, хто його слухав,після того як це недорозуміння привітало ПУТІНА!

M
MacuR

ви не розумиете!!

Р
Русин

Русинська то не мова. То говір. :) так само як нема австрійської мови чи швейцарської

Д
Дідо

Русинів нема лиш сраних гпличан помісі з полякію єврею і щи всяких татар. Ще й по русинчські нас привітавуть.

D
Ditrih

Stalina nema

М
Містний

А на русинській я щось непочув.Чи нас нема, як сказав Сталін.

Читайте також