Зеленський: Україна дозволить виїзд заробітчан за умови укладання контракту з країною-замовником

9
37

Урядову заборону на виїзд заробітчан закордон Володимир Зеленський прокоментував під час брифінгу в Ужгороді.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 9 травня президент Володимир Зенський відвідав Закарпаття.

Зокрема президент поклав квіти на "Пагорбі Слави" в Ужгоороді та анонсував "Велике будівництво" під час візиту на КПП "Тиса".

На брифінгу Володимир Зеленський заявив, що Україна не блокуватиме виїзд заробітчан за кордон за умови надання країною-замовником контракту на роботу хоча б на три місяці.

"Ми нікому нічого не блокуємо...Ми відпускаємо громадян на ці роботи — за умови, що нам показують копію контракту з людиною на як мінімум три місяці роботи", — зазначив президент.

Володимир Зеленський повідомив, що наразі багато країн надіслали замовлення на рейси для українських робітників. Серед них – Німеччина, Італія, Фінляндія, Польща.

"Коли країна, яка зв'язується з нами по дипломатичних зв'язках, бере на себе зобов'язання забезпечити наших громадян житлом, медичною страховкою — ми можемо бути впевнені, що якщо щось із нашим громадянином відбудеться, його не викинуть на вулицю", — наголосив президент.

Нагадаємо, раніше прем'єр Денис Шмигаль повідомляв, що Уряд випускатиме заробітчан лише після офіційних звернень приймаючих країн.

Коментарі

Б
Бачі

А я вас всіх предупреждав!!! Ко зробив себе разом???!!! Ге?

Р
рем

Зезалупы , ви де подiлись? Чому мовчите ????

Л
Люмпен

Та то що виходить , що безвіз нам нетреба.....раз буде през. контрольовати виїзд за кордон,хочу дам нехочу не дам.....йо-йой 73 шосьте наробили ....

В
Вікс

А іще каждому прививку із чіпом на чоло номер Тай дойити якся вертає думу. Зебілізм. Порохових такоєся иниснило што мож и так люди нагибати. Типир потилицю чухат.

И
ичі

наруд сам поклався у такі умови. коли утікали дому из усьих куточків світу, та многих прийшлося вертати за рахунок держави. держава бульш не хоче кільтоватися

Г
Горянин

Мудре рішення по заробітчанах. Країна приватизована за рекордно короткі терміни, земля вже практично має нових гоподарів, потрібні дешеві раби. Будучи в Європі на заробітках ви бачили як там живуть люди, вибирають владу, працюють, но ВИ недооцінювали ваш вклад і ваших близьких на дії направлені на вибір нормальної влади на Батьківщині і спокійно споглядали на вибір значної частини люмпену чергового кучми-януковича-порошенка-порошенка-2. За всьо потрібно платити.

B
baloga

єврошумери знову будуть копати собі Черное море?

А
адмін

да пашол ти......

ДН
До нижнього

До украiни мае вiдiйти Крим , але не вiдходить!! Ви кончинi укры нiчого не можете вберегти , ви можете тiльки нищити! СССР дало вам все : землi, заводи, фабрики, кораблi, АЕС, Високотехнологiчну галузь...ви тварини все просрали !

М
Мункач

Коли ділили европу в ялті,до ссср мали відійти землі ,які належали російській імперії,закарпаття просто забрали як мацкалі крим

ПБ
пітю бачі

А пак вийде зелена шмаркля і вповість: мы, уж як и обіцяли, сутворили вам робочі місця. Мы трудоустроіли 10 міліонов челядників на експорт. І за то смье ще й заробили: - 100$ з каждого, ко хотів вуїхати, а й пак 14 млрд. $ уд них переказами. Мы истині слуги народу, котрі думавут лем о народу. Слава Україні і вшитким українцям

О
Олег

Ну определенноне ему решать кому и где зарабатывать на жизнь. Позор

ДМ
До Мукачево

Се як була історія з бляхарями, хитроує...ними)))

8
8

Розклад типирь такий- вадь валите на пмж на Чехо вадь Поляки, вадь платите на митниці десятину.

Р
Рахів

Чудом уцілівші після війни рулять

1
1ці

Стаття не про перемогу. Блаженний і тобі не хворать.

1
1

Вітаю усіх зі святом Великої Перемоги!

М
Мукачево

Получаєся шо зарплати учителям, дохторам воєнним, ментам і всяким там бюджетникам платиме ми. А заробітчанин приїде 100 $ поміняє у валютчика і ходить собі бнз пічалі Щи і возмущатися буде де нові дороги

С
СРСР

Союз старався зробити з сього бидла люди,но тщетно.Нигда з пса не буде солонини.Нигда із худоби не буде людини. Туй у коментарях змагавуться 25% озлоблені концики з одурманеними 73%.Котрий пан ліпший. Нико і не заікаться,ош може доста ходити батрачити,може доста бути помітачами і асинізаторами європанів!? Нико не гойкать,ош ідім на майдан та потрясиме бандіту,та забереме в державу вкраденоє од народу злодіями пінчуками,ахметками,коломойськими,бойками,порохами,юльками..... Та де там,раби гризуться чи буде путь у служники через безвіз, чи будуть їх виписувати по головам!

П
Петя

А по бухать ,можно Выехать? Без контракту

Г
Ганзі

Ну що 73% деб л хотілисьте щось міняти та добрі сь те поміняли,скоро фиснете в автобусі і за то будете платити,першоє рабство, стане пудконтрольноє а пак привикнете до всіх поплаток,любі друзі мавуть добре жити...

З
зелебобік

Дякую, дуже дякую, президент! 15 років їжжжу за границю і нико ня не звідав, чого й куда іду. Накунець прийшов Зеленський і зазвідав. Недарма я з нього і руками і ногами бов.

Б
Бобик

Сколько можно ездить на границу деребан,смотрище За ВИРУСОМ

ДУ
До Україна

Почни із себе !

7
777

- Всім хто недолюблював клієнтів і агентури - вітаю тепер ваш клієнт зекоманда. - Хто сміявся що не буде платити налог з зарплати за бугром в укр туй вам

П
плантатор

Про монополіста поставок — в Мексиці є такий аналог поставки рабсили в США, правда під контролем наркокартелів. Шмигаль і Уряд назначені ЗЕ командою державними работорговцями по продажі кріпосних душ в Європу!

У
Україна

Кожен раб має сплачувати податки з отриманих прибутків закордоном. А як визначити сплату податку , не знаючи скільки отримано рабом ? Тому , по контракту - скільки заробив - з тієї суми і платитимете. А як інакше ваших дітей в садках і школах, мед установах і т.д. утримувати ? По вулицях їздити , світло в містах і селах включати .... Самоусунутися вже не вдасться . Користуватися інфраструктурою на халяву ,як ви полюбляєте, нп вийде . Звичайно все не досконало , але з когось починати треба .

1
121

но што?!!! десьте зелекторат. Типирь заєте што робити?Бігом за контрактами до рабовласника. Порошенкови треба дякувати лиш за то, што робите там по безвізу.

C
cecslrf

Відколи вони стали так беспокоїтися ,за наших людей за бугром!Шось тут не те ,як вони беспокояться ,чи буде робота,Люди собі самі шукають роботу в роботодавця,і роблять коли де ,я в шоці .А тут сидіти людям без копійки ,то не безпокояться,шо масса людей на біржах ,де та робота людям ,дайте їм ?А тпер після карантину ,то ужас шо буде1

Ф
Фазанекош

Зебобіки, ну як безвиїзд, добре на хліб маститься?

МА
Мирний атом

Головне шо не порох

Н
Нижньоворітець

відмінити безвіз! його на хліб не намажеш!в чергу ставати до консульств з 12 ночі! і хто буде робити на неолігарха коломойського? Дякуємо нашому президенту за то шо за нас дбає!

Ю
ю

Аууу, зезалупи, ви де ???? Аууу, парашенки, виде !!!???? Собакы шумерського , тввринного походження !!!

У
УкрСпецЗаробітчанинПостач

Работорговля повинна бути легалізована. Має бути товарна біржа, де б і формувалася ринкова ціна раба.

О
Орест

Пан буде брити кріпаків. З контракту 60 відсотків треба буде віддати бандюгам при владі

A
Andron

Се дибіл.

V
Volodymyr

Лол, шо безвіз на хліб не намажеш? Чи як?

Читайте також