Зеленський: Україна закриває кордони, а людей залишає на дипломатів (ВІДЕО)

35
29

Про закриття кордонів вже 27 березня повідомив Володимир Зеленський у відеозверненні.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що Уряд вирішив закрити кордон для пасажирських перевезень.

Президент Володимир Зеленський каже, що до кінця дня 27 березня державний кордон буде закрито, про громадян України, які залишаться поза її межами, будуть піклуватися дипломати.

"Цей режим (надзвичайної ситуації) - не про диктатуру, це - про дисципліну. Сьогодні ми діємо настільки жорстко, наскільки цього вимагають сьогодення та виклики майбутнього. Саме тому, до кінця п’ятниці 27-го березня буде закрито державний кордон та припинено усі пасажирські перевезення".

Зеленський каже, що два тижні тому закликав громадян терміново повернутись до України. Більшість зробила це самостійно. Інших, а це понад вісімдесят тисяч українців, влада повернула додому літаками, потягами та автобусами.

Але зараз уже немає часу чекати. Влада опинилась перед важким вибором між громадянам, які ще за кордоном та безпекою сорока мільйонів громадян всередині країни.

Нагадаємо, в Україні ввели режим надзвичайної ситуації на 30 днів. Також в Україні закриті кордони для в'їзду іноземних громадян, а українцям заборонено вилітати на курорти.

Зазначимо, що перший випадок коронавірусу виявили у жінки з Мукачева.

Через поширення коронавірусу по всій країні було введено карантин. Після того, як Україна перейшла на посилений карантин Mukachevo.net показало пусті вулиці міста над Латорицею, а також Ужгорода та Берегова.

Також, через карантин від суботи, 21 березня, у Мукачеві призупинили рух громадського транспорту. Відтак влада Мукачева запустила спецрейси для медичних працівників.

Також, радимо почитати, закарпатський лікар назвав специфічні симптоми при коронавірусі, а інший закликав не панікувати і підтримати медиків.

Коментарі

ПК
Призрак Конституції до свідомого

Стаття 9. Чинні міжнародні договори, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, є частиною національного законодавства України. Укладення міжнародних договорів, які суперечать Конституції України, можливе лише після внесення відповідних змін до Конституції України. Конституція України у ст.33 гарантує кожному громадянину України право в будь-який час повернутись в Україну. Відповідно до ст.63 Конституції В умовах воєнного або НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень.

ПК
Призраку Конституції

отказать во въезде подозрительным на заражение или зараженным лицам;

ПК
Призраку Конституції

Міжнародні медико-санітарні правила https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/897_007 ст 18

C
cecslrf

До чеха,не пишіть туфту бо в інших державах позакривали кордони наглухо .Не пускають ні своїх ні кого ,наприклад Німечина ,Чехія іт.д ,особливо з тих країн де найбільша єпідемія ,то Італія ,Іспанія ,Китай .

Ч
Чеху

Ти прикалуєшся чи дійсно даун?: Як вас запускати, коли тутешня медицина - труп. Німцям, чехам звичайно нестрашно "імпортувати" всіх своїх співвітчизників, бо є хороша медицина. Якщо все заробітчанське завірусоване сюди навезти - готуй гроби своїм старшим родичам та знайомим.

Ч
Чех

Ще раз україна показує що не стоїть за свій народ. Тут в Європі за своїма людьми всі країни посилають пусті самольоти в Америку щоб забрати своїх людей додому, а українські тварі ЗЕ ложили на все. Тут десятки тисяч хочуть повернитися але наші посольство відправило 1 поїзд пару сотень людей до Польщі а тому все, для показухи і щоб гроші зписати. Головне що наш посол біг сфоткатись біля українськогосамольота Руслан який Чехія пронаняла щоб привіз з Китаю маски. А люди до цих пір могли дістатись лише з Словакії, Польщі та Венгрії, з інших країн людей не пускають бо закритий транзит через ці держави. ГАНЬБА україні.

ПК
Призрак Конституції

Підскажіть вже хтось чуваку Зе, що обмеження конституційних прав громадян, а право на безперешкодне повернення в Україну гарантоване громадянам України положеннями Конституції, можливе лише у випадку введення Верховною Радою України надзвичайного стану в країні ( а не надзвичайної ситуації оголошеної Кабміном).

Б
Бачі

а ко тоті 73% шо зробили сесе разом??? - Летит такая тьотка в самолёте. Проголосовали всем салоном посадить за штурвал вместо профессионального пилота простого таксиста (учителя, и т. д.). Сделаим «сываго» пилота РАЗАМ! И тут самолёт начинает падать: - Как жи таг, владимиль аиксяндравич! Ми же с такой гордастю галасавали за вас! Пачиму наш самолёт падаит?

ДЩ
до Що робити?

всьо просто чоловіче: откривайте гугл-карту, франція, паріж, ставте "чоловічка" і ходіть по гугл-карті і позерайте достопрімечательності на здоровля. купіть ще си круасанчик і ваще буде муууууа франція бон аппетіт

ЩР
Що робити?

А ми из жонов напаровалися йти мало у Париж. Ба ци таможники упустять нас. Даме їм по 5 євро каждому

Я
Я

тут ниже питали, а що робити іншим зробітчанами, які щас за кордоном і хочуть додому. Ну ви подумайте що робити. Чим ви можете нас усіх спасти в цій ситуації ? Просто сидіти там, де ви зараз є. На карантині, не виходити, не заражатись самим, не хворіти, бути силььними і здоровими. Ви хочете додому, а ми хочем, щоб не було інфікованих в Україні, щоб ви скоріш могли повернутись. І все. Не затягуйте, не ускладнюйте тим, що тічете додому, легше не стане, а тільки гірше. Ви кажете, "ну я точно не принесу хвороту, я здоровий". Так всі казали, хто прніс хворобу. Всі, лш не я. То нормально так казати. Ми всі переживаємо за себе, за вас, що ви там зостались. Але такою поведінкою ви спасаєте нас всіх, наших бабусь, дідусів, батьків. І насправді ми вдячні всім, хто не приїхав, як би по дурному не звучало. Хай вас усіх Бог береже. Усіх. Я тут лаюсь на заробітчан, що вони пруть сюди і бацили свої дарять нам, але всі ми люди. Будьте здорові!

У
Україна

Як завжди - запізно Зе ( Хочеться сказати : так з Лукашенка бери приклад , хороший приклад ! І в країні не 40 млн . хоч тут не маніпулюй ...

А"
Анікдот "Не анікдот"

Приходит заробутчанин спувідатися, так каже попови: -Отче, я сугрішив, я заразив половину города коронавірусом. Пуп го звідає: -А як ся вто стало? -Пак як, приперімся з чеху думу, казали ми пусідіти у карантінови, а я свистався на вто, пушовім мало у варош, пак на ГІД, потом двичі у Епіцентр, хижу ми треба било достройовати, туди сюди, тай так ся вто стало. А пуп каже: Но знаєш, я тубі прощаю, ото тяжкий труд, намотавісся за динь, бо я оби заразити другу половину, просто не закрив церкву.

J
Judas

А куй я туй буй уее е у буу муу ква ква,а пак сяк ціганяк голасрак,ы тото йоу боу лем бем вем штрімфля палачінта,ы дале еть кедь гароу гав гав урус бурус хосен мосен біцігля хаща палинка цігаретля ы ы ыыыыы!

J
Judas

А куй я урус у Закарпатті,а жию не у Закарпатті,но маю родину у Закарпатті .То мені не мош читати сись сайт? Чи ты умнику будеш мені указувати що мені дивитися? Чи 1+1 чи 112????... Чи може Закарпаття вже зя утділило уд Ураїны? Чи ты жиєш і дальше свого носа і перевала не видиш? Правда вижу заголовок поміняли. Значить можут думати головов

R
Romario

Добре, що мені коронавірус не страшний, оскільки я регулярно проводжу профілактичні заходи, випиваючи в день по фанфуріку бояришніка.

Ф
Ф

Україні потрібна дармова робоча сила

К
К

В Україні хліб має бути безкоштовним. З такими землями як в Україні гречка теж безкоштовно має бути.

Ф
ф

а як же ж інші 10 міліонів? Ми всі додому хочемо. ) а де прорив ? Зараз як ніколи Україна може зробити прорив.

R
Romario

Тепер всім хана: у мукачівки 1951 р.н. київська лабораторія щойно підтвердила позитивний тест на коронавірус. Там в Мукачеві весь район треба брати наглухо в облогу. А того її муженька-заробітчанина - прилюдно казнити за порушення карантину і свідоме массове зараження невинних людей смертельним вірусом. І не забути за попа.

Р
Русин

Артист згорівшого театру. Бюджет оздоровиться. Пізно реагував і він навмисно чекав. Або не дали йому? Усі країни відреагували а Україна чекала. Зате в Мукачеві тести є. Не смішно?

ДR
до Romario

точно. вони (заробітчани) щас ще гавкають в коментах, мол то не они заразили всіх, чо до них пристали. цікаво, а як не вони то хто? ммм наверно мать тереза спустилася та сятої пилі напустила на україну.

R
Romario

Треба було вже 1 березня наглухо закривати. Зараз вже пізно: протягом березня бидло массово завезло в Україну коронавірус і вже пішли "вірусні метастази" по всьому населенню. Тепер треба готувати 10-15 тис. гробів та більше думати про порятунок економіки.

І
ІШТВАН

А НА ДОНБАСІ ТОЖЕ ЗАКРИЮТЬ?

ДП
До Пацанюра

от і я в шоці був, коли мені сьогодні на сайті написали ош всі вобще-то гуляють , нико не на карантині. чуствую себе дурачком якимось....

Д1
до 19:45

Сись сайт розрахований на аудиторію людий із Закарпаття. Для заперевальних є зік, ньюсван, 112, 1+1 і остальний мусор

П
Пацанюра

Значить я сижу дома із сімйов як бик а тепер о 19-00 вийшов до банкомату в центрі і я вшок упав там повно машин люди гуляють з дітьми всьо кишить ???? а тепер ви мені су бл йо скажіть чого ви обосрли ту бабу яка пішла до церкви а самі шлятеся ???

J
Judas

Цікавий заголовок. А інші заробітчани які ге з Закарпаття можуть їхати? Хто у вас там заголовки пише?

R
Robert

Lidochka final !!!!

Читайте також