Зеленський відправляє українських медиків до Італії боротися з коронавірусом

3
26

Президент підписав указ про допомогу Італії в боротьбі з пандемією коронавірусу.

Документом передбачається, що бригада українських медиків вирушить до Італії для допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19. Частина лікарів буде визначена Міністерством охорони здоров’я України, інші – Міністерством внутрішніх справ.

В Офісі президента зазначають, що Україна забезпечить оплату та захист лікарям, а італійська сторона – проживання та харчування.

Також Володимир Зеленський додав, що наступного тижня планується поставка до Італії медичного спирту, обсяг якої визначатиметься з урахуванням потреб внутрішнього українського ринку.

Зазначимо, що на Закарпатті спостерігається суттєвий дефіцит медпрацівників.

Нагадаємо, на Закарпатті вже зафіксовано 24 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Так, перший випадок COVID-19 на Закарпатті виявили, у мукачівки, яка перебуває в обласній інфекційці в Ужгороді.

Також пізніше стало відомо, що ще в 19 мукачівців виявлено коронавірус. Всі вони заразилися в церкві під час спілкування з хворою жінкою.

Після того, як Україна перейшла на посилений карантин Mukachevo.net показало пусті вулиці міста над Латорицею, а також Ужгорода та Берегова. Зокрема, з 21 березня у Мукачеві призупинили рух громадського транспорту.

Коментарі

М
Медицина

Україні потрібно відновити систему видатного радянського академіка Семашка М.О. - повного антипода супрунщини.

Г
Громадянин

Для придурка " . " І тому подібних "при янику боло ліпше ". Перестріляти би вас на*уй селюків . Почни з себе.

У
УА

Краще провівби масове тестування українців знав би реальну картину і як допомагати мінімізувати цей вірус ,але на це треба мати розум , а продавати хлібні посади багато не треба розуму головне покривати тих хто продає.

П
Правда?

vazhno.net.ua/kor0navlrys-v-ukrayini-rozkpita-spravzhnya-pravda-yaku-do-cogodni-ppihovyvali-vid-lyudej-video/

М
молодець

підтримую

М
микола,

поки ситуация не вийшла за рамки нехай їдуть ликари може чисто для галочки, а хтось перей ме досвит який николи нелишний, а дальше незнати чисамим просити треба буде,

E
Ede

Prekrasnaya ideya: naberutsya option!

.
.

зеленський клоун ХУ*ЛО лалала!!! Дебіл клоун зеленський понавпускав всраних заразою зарибитчан без прискіпливої перевірки за їхні рахунки ще на кордонах! А впускати потрібно тільки після перевірки на кордонах строго 100% здорових зарибитчан-дезертирів з зобовязаннями сидіти по три тижні вдома, а всих зараженних відразуж повертати назад туди де захворіли і нехай там і лікуються за свої зарибичанські кошти, а не ввозять це вірусне гівно заражаючи невинних не шляючихся наймитами по чужих країнах нормальних здорових людей! Зеленському крадущому пенсії ЗЕ-падлу і за навмисне зараження всраними заразою зарибитчанами Українців необхідно оголошувати ІМПІЧМЕНТ і судити й садити на нари за зраду захисту від зарази населення України!!

K
kfkfk

2 "До нижчих" Чуєш ти, вумний! Досвід треба було перебирати в Китаї! Тепер запізно досвід перебирати -- треба своїх рятувати! Зрештою -- можна дистанційно консультуватись!!! В НАС ЖЕ, ЙО6 ГО МАТЬ, КРАЇНА В СМАРТФОНІ!

М
Марія

Медики захворіли не через брак досвіду, бо досвіду у боротьбі з цією епідемією немає ні в кого. І висока смертність в країнах з сильною економікою-тому підтвердження.Медики захворіли не через брак досвіду , а через те, що у них не було і немає , на жаль, нормального захисту. Лікарі не мають нормальних масок,що там вже говорити про якісь захисні костюми.Я не проти того, щоб допомагати іншим, але допомагати іншим можна тільки після наведення ладу у себе вдома.

ДН
До нижчих

Люди Ви хоч інколи думаєте, чи тільки все "обсераєте" . Ви зрозумійте, що нам потрібно досвід переймати в першу чергу, щоб так як Вас потім знали лікувати. Ніхто з Вас не поцікавився на скільки поїхали і хто включений в групу лікарів. І чого по Україні так багато медиків захворіло.

М
Марія

А що? Маски- в Іспанію , медиків -в Італію. Україні-... Володя послідовний.

П
питання

в яких країнах журналісти не пишуть про короновірус?

М
Мукачево

Мало захворило наших, та треба ще принести сюда тоту хвороту, фрас бо му бов и тому володьови.

0
0002

Неєа Ємця краще най утправить. Тот нараз ся усере.

0
0001

Най супрунку отправить,най там из хворими зарядки робить

8
8

Я догадувався,що він ніякий президент, но щоб настільки! Страшно друге- 73%, забагато де...ілів(((

1
1234

Жополиз.

S
stefan

"ЗЕДЕБІЛАМ" не дають спокою лаври москалів за допомогу Італії. Жаба давить.

В
В-р

Вова Зеваков ще не захворів? Якщо ні, то чому?

КК
Коронавірус коронавірус

Наш президент молодець правильно робить перших треба тих шо мають час відіо знімати най ідуть яка їм разниця де спасати людий

C
cecslrf

Та як ,в Закарпаттю нехватка медиків,в Тернополі іт.д..Я в шоці ні у ма ні фантазії,то бред сивої кобили !

Т
Тупой

Гандошка зе жиди рулять

П
Пікачу

Я над цим задумався коли Росія висилала! Думаю що вони туди їдуть досвіду набиратись...

М
Мукачево

Його відправте!

Л
Лікар

Собі придурок не може допомогти, а він Італії висилає.Ідіотизм

Читайте також