Зеленський відзначив нагородою ще одного полеглого героя із Закарпаття

21
0

Президент України посмертно нагородив орденом "За мужність" III ступеня прикордонника Мукачівського загону Владислава Кіша, який віддав життя за волю та незалежність України.

Як зазначають в ДПСУ, нагороду батькам та дружині полеглого захисника Владислава Кіша під час загальнонаціональної хвилини мовчання у рідній школі Владислава, в селі Сасово вручив заступник начальника Мукачівського прикордонного загону підполковник Роман Павловський.


«Жодна з нагород не зможе вилікувати біль втрати рідної людини, але, я хочу щоб Ви знали, що ми, усі побратими Вашого сина та чоловіка, розділяємо Ваше горе. Завжди пам’ятатимемо Влада як надзвичайно світлу, відкриту, сміливу та життєрадісну людину! Для багатьох він є та завжди буде прикладом справжньої звитяги й мужності у російсько-українській війні», - зазначив у своїй промові Роман Павловський.


З 2020 року Владислав проходив службу у Мукачівському прикордонному загоні. 22-річний воїн загинув у бою на Луганщині у березні 2023 року, захищаючи Україну від російських окупантів.

Провели в останню дорогу 22-річного сержанта Владислава Кіша, який загинув у боях за Україну 25 березня в Королівській громаді на Берегівщині.

Низько схиляємо голови в пошані перед пам’яттю Владислава Кіша! Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя, розділяємо біль непоправної втрати.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також