Зеленський видав указ про ліквідацію наслідків стихії на Закарпатті

6
4

Сьогодні на сайті президента опублікували указ "Про невідкладні заходи щодо подолання наслідків надзвичайної ситуації природного характеру на окремих територіях Закарпатської області".

Так президент України доручив Кабміну та органам місцевого самоврядування вжити невідкладних заходів для подолання наслідків стихії, яка пронеслась Ужгородщиною та Іршавщиною і призвела до руйнувань та пошкоджень житлових будинків.

Зокрема, Володимир Зеленський попросив уряд невідкладно вирішити питання щодо фінансування ліквідації наслідків негоди.

Також президент доручив органам місцевого самоврядування вирішити питання надання необхідної допомоги для подолання наслідків надзвичайної ситуації на постраждалих територіях.

Нагадаємо, 7 липня у селі Сюрте, що на Ужгородщині буревій зривав дахи. Також у мережі опублікували відео наслідків негоди.

Додамо, що Ужгороді випав сильний дощ, який затопив вулиці. А на Іршавщині випав град розміром з горіх, який пошкодив понад 60 будинків.

Коментарі

Л
Лойош

Зеля попросив Гройсмана шось порішати, бо вже забов, ош його виганяв з роботи.

МФ
Май файно стало

Що ні кажить, куме, али жити стало май файно. Сяк як нині нігда ні боло. Ні за єдного президента чи його головного канцеляріуша. Ще мало і новий губернатор розженеться покращувати нашоє життя, тогди хоч тікай від тої доброти що вони разом учудять двоє. Ніт, ми й не думали ош так все буде оxyenno. Слава нелюстрованому президенту і його оболтусам!

ЙЯ
йой як добре

І не кажи... Так класно стало жити, што аж чудуюся! І близько не то што боло раньше.

V
Volodymyr

оце діло,оце президент, не то шо пеця

Читайте також