Зеленський з родиною святкуватиме Різдво в Султанаті Оман (ФОТО)

18
30

Відпустку президент проводить на узбережжі Оманської затоки неподалік столиці країни – міста Маскат у п’ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel.

За повідомленням Офісу президента, в Омані у глави держави найближчими днями заплановані зустрічі на найвищому рівні.

"В Омані Володимир Зеленський обговорить торговельно-економічну співпрацю двох країн, зміцнення дипломатичних відносин та залучення інвестицій в Україну", - йдеться у повідомленні.

Також в ОП заявили, що з України Зеленський полетів рейсовим літаком за власні кошти".

Поїздка глави держави повністю конфіденційна. Зупинилася сім'я президента нібито в одному з найрозкішніших готелів Оману — Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel. Вартість однієї ночі досягає 4000 євро (якщо жити у президентському люксі).

Згодом стало відомо, що під час поїздки до Оману президент Володимир Зеленський зустрівся з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

"Сторони обговорили зміцнення відносин між країнами, зокрема зробили акценти на нарощуванні торговельно-економічної співпраці.

Також було відзначено зростання товарообігу, який торік збільшився на 10%, сягнувши $80 мільйонів, та активізацію контактів на рівні торгово-промислових палат", - кажуть в Офісі президента.

Учасники зустрічі також домовилися продовжити практику українсько-оманських бізнес-форумів, два з яких відбулося у Києві в 2019 році.

Зеленський зазначив, що Україна зацікавлена в прямих інвестиціях з Оману, наголосивши на таких перспективних галузях, як енергетика та важка промисловість, будівництво, сільське господарство, інформаційні технології та інновації, розвиток інфраструктури, медицина, туризм.

Коментарі

В
Водило

Я педераст ,мине півтори доби не грали в дупло ,а яка різниця коли давали на клик .

В
Водило

Я ,як усі атеісти, дуже переживав де був Президент на Різдво. Інша справа коли не було б архієпископа або митрополіта. Кому правити службу Божу? Судячи по коментам , усі плачуть , сиротами стали на півтори доби.

М
Марія

Почему пишу по-русски? А" какая разница" - как сказал президент

М
Марія

Мы - не лохи. Заслуживаем президента "не лоха". Все по честному

П
пенсіонери

цей ганебний коун ЗЕ-петух заповз в кармани пенсіонерів красти пенсії, і свого шоколадного хряка вальцмана кравшого пенсії брехун ЗЕленський так і непосадив, бо це жидівске крадуче кодло рано чи пізно буде покаране, якщо не в цім то в потойбіччі бо Всесвітній Космічний Разум Всевишній Творець Всесвіту все бачить і за всяке скоєне зло спитає кожного, де з більшого багато спитає і велика кара буде, а з меншого мало спитає і мале покарання буде!

П
пенсіонери

ДО-(07.01.2020 15:57)-ТИ З ДУРКИ ПИШЕШ крадуще пенсії ЗЕпадло? ще недолікувався? продовжуй сам лікуватися і далі!

В
Василь

Нас Львівських порохоботів, не цікавить економіка, робота, головне щоб закон про мову був. Нам всерівно що ми полякам дупи вилизуєм, головне що в думках ми це на українській мові робимо.

П
пенсіонери

цей ганебний коун ЗЕ-петух заповз в кармани пенсіонерів красти пенсії, і свого шоколадного хряка вальцмана кравшого пенсії брехун ЗЕленський так і непосадив, бо це жидівске крадуче кодло рано чи пізно буде покаране, якщо не в цім то в потойбіччі бо Всесвітній Космічний Разум Всевишній Творець Всесвіту все бачить і за всяке скоєне зло спитає кожного, де з більшого багато спитає і велика кара буде, а з меншого мало спитає і мале покарання буде!

П
Препездент

Я нічого нікому не винен.Мені 42 я не лох .

П
Петро

За 8 місяців преЗЕдентства Зе відпочив у Туреччині. Потім купався на пляжах Одеси. Потім Трускавець, Гута, Буковель, триденні вояжі в Париж і Ніагару. Регулярно тусить на всяких бидло-вечірках зі своїм "кварталом". А тепер ще втихаря звалив у Оман. Це не президент, це якась передача "Орьол і рєшка"

П
Петро

А я гризу мерзлий хер.

П
Петро

порохоботам провізію продовжили)

Ч
Читач

- Бачите ту купу лайна на тротуарі? Її наклав Порошенко! - Ух, клятий жид-мародер, ненавиджу його! - Пробачте, вийшла помилка - цю купу лайна наклав Зеленський. - Який він молодець! Скоріше несіть ложку!

Д1
До 11:54

Ти походу хвойдою працюєш?

Т
Троцкій

Дубінського на нашого Зелю нема. Пам'ятаю, той вище голови стрибав, бо Петя поїхав на мальдів. Тепер щось затих неборак. Не буде кусати руку, яка його кормить.

ДП
До педераста петра.

Наш препездент зеля чесно заробив гроші торгуючи своєю гузицею перед олігархами.

П
Петро

Патріоте, скажеш ти зі своєю родиною не поїдеш в Тайланд, Гоа,Сейшели, бора-бора, а обереш Черне море?)) Не сміши

П
Патріот

Путін відпочиває виключно в своїй країні - оце і є справжній патріотизм.

П
Петро

От то ся бісять заперевальні порохоботні) на відміну від Порошенка який убив свого брата, сп#здюкав бізнес , обокрав країну, Зеленський заробив головою, честно... А ще вас бісить що за свої кошти поїхав

Д"
До "До читача"

Якби я розбагатів у 82 рази за каденцію , за рахунок свого народу, то теж би поїхав ... Достатній ФАКТ ???

З
ЗеМендель

Вова не в курсі куди його повезли. Це все Богдан організував. Обіцяв, що повезе президента в Карпати, а повіз на Мальдіви

.
.....

Барани пишете хоть шо

ДН
До нижнього

Зараз 73%- не стадо почне виправдовувати жидо- препездента.

ПІ
Петро І

Подивився на карті і оказалося цей Оман не так далеко від моїх Мальдівів. Соупадениє?

ДН
До нижнього

Хіба щось можна пояснити 73%- му стаду?

ДЧ
До читача

В Україні вже все добре, всі розбагатіли, проблем не має. Подумаєш, власник Кварталу, який не платить податки в Україні, вже 3-ій раз за півроку відпочиває за кордоном. Попередній президент один раз за 5 років злітав на Мальдіви за власний кошт, так журнаглісти такий хай підняли, немов від них щось забрав. Хоча, "какая разніца"...

ДЧ
До читача

Порошенко теж не був бiдним!! Так, що зробив корисного парашенко i цей скоморох для краiни позитивного ...факти ?

У
Україна

Президент, відпочиваючи на Різдво, "зустрівся" з міністром поговорити про .... ніщо ( Рівні різні , інтереси так само.

ДЛ
Добра людина

Жидо -педераст .

Ч
Читач

А чому б і ні? Власник студії кварталу. Має бізнес. І без президентства міг би собі позволити. А вам журналісти, раджу не робити заворушення антиагітацією, бо кожною такою «новиною» відомо на яку сторону в Закарпатті робите (а точніше проплачені). Це не журналістика, а проституція. Не бридко?

Читайте також