Зеленський звільнив Москаля з посади голови Закарпатської ОДА

10
8

Відповідний указ президента опублікований на сайті глави держави.

— Звільнити МОСКАЛЯ Геннадія Геннадійовича з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України, — йдеться в указі Володимира Зеленського.

Нагадаємо, нещодавно Геннадій Москаль написав заяву на звільнення з посади голови Закарпатської ОДА, за власним бажанням.

Минулого тижня Кабмін попросив Зеленського звільнити кілька губернаторів, серед яких і Москаль, а у Адміністрації президента пообіцяли представити нового голову Закарпатської ОДА вже незабаром.

Також зазначимо, що Генадій Москаль покинув партія Петра Порошенка "Європейська Солідарність".

Коментарі

Б
Бувалий

Усім було ясно . Роками Маскаль туй був на зароботках. Ні він , ні сім"я його не збиралися туй жити. Заробітчанин

ЗР
закарпатський русин

Поміняли шило на мило москаля на дурана! Нигда шуга уцій україні порядка не буде!!!

Р
русіш

Накуролєсив сей ментяра-порохобот-парашютист немало у нас,не у політиці йому місце,а у тюрязі!

ДР
До редакції

Напишіть скільки сигарет пітьовка перевозить з лунченком в Румунію та Угорщину , скільки відкатів беруть з будівництва доріг???? Скільки отримують від мурги відкатів по лісу? Скільки вкрали кап вкладень державних коштів в Хусті? Якщо прийде влада принципова,мандати їм не допоможуть.

ДР
До редакції

Ніколи не бачив і не чув на ресурсах згаданих Лунченка і Петьовкі, щоб дозволяли так писати в коментах про представників родини Балог. Напевно, і Віктор Іванович не заохочує такі хворобливи вислови, але чи так чи ні, редакція повинна модерувати і видаляти вислови, які є образливими для інших людей. До речі, коли мова йде про матеріали про родину Балог, то комент без модерації неможливо розмістити. Чому така подвійна мораль?

1
123

Як це просто звільнити? А відкрити кримінальне провадження і притягнути до кримінальної відповідальності?

І
Історик

Мож ся нині гостити )))

9
95й

Заклявбися сись чорт москаль і його подільники в області пітьовка з лунченком Стільки біди наробили ці злодії порошенкові,що Закарпаття ще довго буде відчувати

Читайте також