Жерар Депардьє став почесним громадянином Чечні

17
0

Жерар Депардьє отримав 5-кімнатну квартиру у Грозному. Документи на житло актору передав голова Чеченської республіки. Про це Рамзан Кадиров написав у соціальній мережі.

Разом з оселею, Депардьє отримав і звання почесного громадянина Чеченської республіки. До Грозного актор прибув напередодні із Саранська. У столиці Мордовії Жерар Депардьє також вирішував квартирне питання - минулої суботи його там прописали. Нагадаємо, торік у грудні Депардьє зрікся французького громадянства через плани соціалістичного уряду запровадити податок у 75 відсотків для мільйонерів. А вже на початку січня з рук Володимира Путіна актор отримав паспорт громадянина Росії.

Рамзан Кадиров, президент Чечні: "В Россию все тянутся, от нас никто не уходит. Такие великие люди, если приезжают к нам в Россию, когда в России созданы все условия. и поэтому мы очень рады, что он прилетел".

Жерар Депардьє, актор: "Я дуже задоволений познайомитися з таким сильним народом, мене вразив Грозний. Я хочу розповісти всьому світу про Чечню, і я бажаю повернутися до цього краю".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також