Зґвалтування 15-річної у Мукачеві: справу перекваліфікували (ВИПРАВЛЕНО)

3
11

Мukachevo.net спробувало дізнатись у правоохоронців як просувається слідство щодо резонансного зґвалтування 15-річної дівчини з Мукачева.

У Головному управлінні національної поліції розповіли Мukachevo.net, що досудове розслідування вже відбулось, і справу передали у суд ще у кінці квітня.

Більше того, суд вже виніс рішення щодо підозрюваних у зґвалтуванні.

Як стало відомо Мukachevo.net дівчина під час судового процесу змінила покази, через це деяким підозрюваним змінили кваліфікацію на статтю 125 ККУ, тобто легкі тілесні ушкодження.

Чому таке рішення прийняла дівчина не відомо.

Нагадаємо, повідомлення про зґвалтування 15-річної дівчини правоохоронці отримали 10 березня. Того ж дня поліція затримала підозрюваних, якими виявилися 5 мукачівців, 4 з них – раніш судимі. Всі 5 були затримані в порядку статті 208.

Тоді, лікарі Мукачівської ЦРЛ підтвердили Mukachevo.net, що дівчина отримала тілесні ушкодження: вона мала синці на голові, на ногах.

Вже 12 березня відбулося засідання суду в цій справі, в ході якого усім 5-м підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внести заставу.

Коментарі

М
Мукачівець

Згвалтування там було(джерело)і це не перший раз,то справжні виродки,а узнайте ще інформацію за двох братів бариг яких затримали вдома,в черемушках з 80кг трави і які чинили опір стріляючі в поліцейських,вони сидять чи уже район топчуть?

У
Уважаємий

Я знаю як там все було... Дєвочка прийшла на днюху до 5 пацанов, пацани відпочили, після чого вона сказала гонітє бабки господа, а вони їй пошла звідселя шалава.

М
Митрьо

Пока на таких як пітьовка молетеся замість того оби учити порядку діти та і будете отприсків відкупляти від скоєних злочинів але ПАМЯТАЙТЕ клубок має початок і кінець.

Б
Балпжка

Дякуючи таким порядним людям як пітьовка,який взяв гроші і рішив в суді моя дитина дома

ПД
Правдоруб до "народу"

Балаж Н. - НІКОЛИ ВЖЕ НЕ ОТРИМАЄ терміну ув'язнення - гроші роблять чудеса....

М
Митрьо

Пропадать держава на очах.....

В
Вася

Это представьте какой кошмар?! Експертизу ждать пол года. Это только в нашей стране. А тем более за такое дело, когда именно эта ситуация требует немедленного расследования, так как потом возникнут другие проблемы, будет говорит нет синяков и т д. Хоть уже и прошло 6 месяцев.

Н
народ

Може журналiсти зроблять спробу дiзнатися як проходить суд по Балаж Наташi, що будучи в нетверезому станi за кермом убила двох людей . В листопадi виповниться чотири роки вiд трагiчноi ДТП. А вирок суду нiхто не чув.

ТВ
Так всегда

Нужно было подключить телеканалы 1+1,Интер, СТБ, айситиви.Все бы экспертизы сразу бы сделали.

Г
Гггххх

Там когось опустили походу.

ОВ
Оооо вони в

Вони вже давно всі дома

Читайте також