Зґвалтування в Ужгороді: можливому злочинцю місяць не можуть оголосити підозру

14
9

Жахливий інцидент стався наприкінці лютого цього року, але про нього стало відомо лише зараз через розголос сторони потерпілої.

У заяві в поліції та в історії хвороби потерпілої йдеться про те, що дівчину не тільки зґвалтували декілька разів, а й вибили ліве око.

Як уточнили Mukachevo.net у закарпатській поліції, по даному інциденту, який стався 25 лютого, було порушено 2 кримінальні провадження: це стаття 152 ККУ — зґвалтування, та статті 122 ККУ — умисне середнє тілесне ушкодження.

— Всі зразки були направлені на експертизу, на даний момент результатів експертизи ще не має, а значить немає підозри, немає підозри, немає затриманого підозрюваного, – кажуть в ГУНП Закарпаття.

Щодо неготовності експертиз, правоохоронці  уточнюють, що експертизу головне управління не проводить, вони направляють в певну структуру експертизу, і коли вона готова, вони її отримують назад.

Адвокат потерпілої сторони Олександр Пересоляк обурюється такій ситуації, адже уже майже місяць ймовірний злочинець розгулює на волі: «Поліція його затримала, а потім просто відпустила», – каже він.


Нагадаємо, що нещодавно у Мукачеві також сталося зґвалтування 15-річної дівчини, в якому підозрюють 5 чоловіків.

Коментарі

Ч
читач

Потрiбно щоб ця справа набула широкого розголосу, тодi експертиза не буде похiмiчена.До речi, коли в Ужгородi проводили експертизу почерку Балажки, в звязку з кримiнальною справою, то ця пройдоха добралася i туди i пiдкупила експерта, але люди, котрI були обiзнанi з аферистичною вдачею Балажки, звернувшись до керiвника експертноi структури, зумiли цьому запобiгти. I таким чином експертиза не була сфальшована.

ПД
Правдоруб до крикунів

Навперед кажу - я НІКОГО НЕ ЗАХИЩАЮ!!! Підтримую те що сучасна міліціонерська-ПОЛІЦІЯ не належним чином виконує свої обв'язки по лінії боротьби з оргзлочинністю, більшість з низ "кришують" як бариг, гральний бізнес так і неоегальну міграції. разом з цим, не всі ж таки з "реформованої" міліції, а тепер поліції є piddaraSSами. Читайте уважно НОВИЙ Кримінально-процесуальний кодекс відповідно до якого НІКОГО НЕ МОЖУТЬ ЗАТРИМАТИ БЕЗ РІШЕННЯ СУДУ!!! Якщо поліцай затримає будь кого - чи то підозрюваного, чи то злочинця БЕЗ РІШЕННЯ суду, т о йому наступить повний "АБЗАЦ", так як він цим - ПОРУШИВ ПРАВА людини!!!! ВСЕ!!! Так хто на вашу думку тепер буде робити якісь напряги по боротьбі з ОЗУ??? Ніхто, бо на якого біса це робити??? Щоби потім відписуватися рапортами за те що затримав злодія???????? Така сама ситуація про звинувачення - немає ПІДТВЕРДЖУЮЧОЇ експертизи - НЕМАЄ злочинця, хоч є свідки що він ґвалтівник, але без експертизи він сволота є ПОРЯДОЧНИМ!!!!

В
Вася

А де у нас Iздять авторитеты на геленвагенах???

Ш
Шоні

Треба шоб їхні діти дохли від тої наркоти яку вони кришують. І пару дітей очільників поліції згвалтувати тоди буде порядок.

К
КНЯЗЬ

Ну а шо Рябий скаже в інтервю ми розберемося і надамо вам змістовну відповідь. Ти нам дії давай. А не корми обіцянками. Завтра там твої діти будуть

Д1
До 111

Я бачив то коли Дядя Пашкуляк підрізав 0025. Походу шофер в штани наклав.бо утікав пак май дуже.

7
75438

А коли згвалтували в Мукачеві то зранку ще хотіли порішати...добре що справа попала в добрі руки, А не до слідчого який на побігеньках у свого начальника.Ну і так шефу на кадіку перепало за 6 імпотента.Тому що насправді їх було 6. Правда у шостого стояв на шосту годину.

1
111

Що можна казати коли наші авторитети на Гелендвагенах підрізають нашого начальника а він від них тікає ...

Я
Я

Раньше были мусора и менты, а сейчас, с приходом новой полиции - кругом одна лишь МРАЗЬ ! Я не имею ввиду тех мальчиков и девочек, которые пришли в патрульную полицию действительно по призыву сердца - я про тех гадов, которые следаки прокуроры судьи, их начальники и министры - все до одного виноватые в том , что насильники грабители воры и убийцы чувствуют свою безнаказанность и потому и совершают свои преступления! А эти козлы в погонах сами их и создают - чтоб потом "успешно" с ними "бороться" - показывая нам свою необходимость для "защищенности" народа... Уроды и ублюдки!

Читайте також