Згадати 2020: Чим запам'ятався січень року, що минає (ФОТО, ВІДЕО)

11
0

До Нового року залишається 12 днів і відсьогодні ми будемо публікувати підбірку найцікавіших новин Закарпаття починаючи із січня 2020-го.

Січень традиційно багатий на повідомлення про ДТП, святкові заходи та зведення державних структур. У цій же підбірці ми зібрали новини, які найбільше запам'ятались нашим читачам першого місяця 2020-го.

7 січня закарпатець Йосип Спічкей звинуватив митників в неадекватній поведінці, під час перетину ним кордону. З відео, яке опублікував чоловік видно частину конфлікту, як працівники митниці начебто намагаються витягнути його з автівки. В Закарпатській митниці підтвердили Mukachevo.net факт конфлікту на КПП "Солотвино". Усі деталі за цим посиланням.

Гучне затримання січня - керівник облавтодору Закарпаття попався на вимаганні 375 тис грн хабаря. За версією слідства, керівник облавтодору разом зі спільником, вимагали у керівника однієї з філій державного підприємства гроші обіцяючи залишити його на посаді.



23 січня на хабарі попався працівник державної лісової охорони Закарпаття. Лісівник намагався збути незаконно зрубаний дуб за заниженою ціною та поза бухгалтерським обліком держпідприємства.



У січні поліцейські повідомили про те, що затримали закарпатського Пенівайза - пранкера, який лякав перехожих наприкінці 2019-го на початку 2020-го.


30 січня у Мукачівському міськрайонному суді оголосили вирок двом підозрюваним у вбивстві молодого хлопця в Мукачеві. 2 чоловіки отримали по 8 років позбавлення волі. Повідомлення про виявлення тіла 20-річного мукачівця на вулиці Кооперативна надійшло до поліції ще 25 лютого 2019 року.


За цим посиланням можна переглянути, як пройшов найбільш відомий фестиваль вина в Україні - "Червене вино 2020" в Мукачеві.


І на останок відео, яке оцінили наші читачі одним із перших у 2020-му.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також