Згадати 2020: Чим запам'ятався закарпатцям червень року, що минає (ФОТО, ВІДЕО)

79

Редакція Mukachevo.net продовжує згадувати найбільш резонансні новини минаючого 2020 року. Сьогодні, ми пропонуємо до уваги новини, які найбільше зацікавили закарпатців у червні.

Першого червня у прямому ефірі соцмережі Фейсбук мукачівець вкоротив собі віку. На відео чоловік свариться на правоохоронців, які нібито його до цього довели. Він надіває на шию петлю та здійснює самогубство, через кілька секунд трансляція зупиняється. Пізніше прокуратура Закарпаття повідомила, що правоохоронці відкрили провадження щодо самогубства мукачівця у прямому ефірі соцмережі.


У Великому Березному 22-річний чоловік побив 64-річного чоловіка. Місцевий житель зробив зауваження молодику, який поводився неадекватно та порушував громадський порядок. В результаті останній побив чоловіка. Додамо, що правоохоронці спростовують інформацію про те, що це був їх працівник, але відомо, що це був прикордонник.


Намагався задушити: заступник міського голови Чопа напав на депутата. Зі слів Чопського міського депутата Михайла Бублика, заступник міського голови Ігор Гіжан напав на нього 24 червня, після засідання бюджетної комісії. Журналіст Mukachevo.net зателефонував до заступника міського голови Ігора Гіжана з приводу обвинувачень у побитті. Ігор Гіжан зазначив, що інформація про побиття ним депутата є брехнею і він не збирається коментувати чиїсь дописи у соцмережах.

Смертельна ДТП на Ужгородщині: рейсовий мікроавтобус влетів у відбійник у Середньому. Внаслідок аварії одна людина загинула та близько 7 травмованих.



Червень також запам`ятався обговоренням скандалу навколо IKEAIKEA. Розслідування навколо стільців, які в Україні закуповують по 10 гривень і роблять із імовірно з незаконної деревини наробило величезного галасу.

І на останок позитивні новини. У червні у місті Мукачеві відкрили сучасний діагностичний медичний центр та Палац культури та мистецтва.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Читайте також