Згадати 2020: Чим запам'ятався закарпатцям жовтень року, що минає (ФОТО, ВІДЕО)

10
1

Редакція Mukachevo.net продовжує згадувати найбільш резонансні новини 2020 року. Сьогодні, ми пропонуємо до уваги новини, які найбільше зацікавили закарпатців у жовтні.

Жовтень 2020 видався насичений на події, адже цього місяця закарпатці обговорювали масштабну пожежу на фабриці "Fischer", виборчі перегони, податок для заробітчан, стрілянину в Ужгороді, зникнення відомого репера та COVID-19.

Тож пропонуємо вам підбірку найцікавіших новин жовтня року, що минає.

На початку жовтня мукачівець влаштував в Ужгороді стрілянину. У розважальному закладі посварились 2 компанії. З'ясувати хто правий вирішили на вулиці. Саме там сталась бійка між двом чоловіками, а після – 21-річний мукачівець ще й почав стріляти у свого опонента.


12 жовтня Закарпаття сколихнула новина про масштабну пожежу. Тоді у Мукачеві згорів цех відомої лижної фабрики "Fischer".

Також закарпатці в жовтні активно обговорювали плани влади на введення податку для заробітчан. Гучну заяву зробив глава Державної податкової служби Олексій Любченко. Він запропонував з всіх доходів, які надходять від українських заробітчан мають бути сплачені податки.


У жовтні також з'явилась інформація про те, що поліція шукає зниклого мукачівця - Русина Владислава.


Також затримали закарпатця, який тримав насильно вдома дівчину, знайшли зброю та наркотики.


На Закарпатті затримали злочинне угруповання, яке переправляло контрабандні товари з Європи на суму близько 9,5 мільйона гривень.


А всередині жовтня закарпатців здивувала новина про перший сніг 2020 року у Карпатах.

Закарпатців також цікавили результати виборів, які пройшли у неділю 25 жовтня. Явка на Закарпатті склала 41,86%. Ось частина результатів - Довжанську ОТГ очолить Віктор Симканич, Хустську Володимир Кащук, Чопську Валерій Самардак, Іршавську Віктор Симканинець, Великолучківську очолить Василь Коштура. Чинний мер Мукачева Андрій Балога подякував мукачівцям за довіру - за нього віддали голоси 70,04%. А "Команда Андрія Балоги" набирає 41% до Мукачівської ОТГ.


В жовтні на Закарпатті лютував COVID-19, адже Ужгород, Берегове та кілька районів потрапило у червону зону.


І на останок новина про те, що у Словаччині невідомий виграв у лотерею 58 мільйонів євро.


Також пропонуємо згадати найцікавіші події вересня 2020 року.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

S
sex

Развратные дeвyшки ищyт eбли на oднy нoчь! Вce бecплaтнo и aнoнимнo, вce oни жaждyт cпepмы и любят ceкc ----- http://bit.do/exas

Читайте також